Köşe Yazısı

DEĞİŞİM İYİ OLDU..

İYİ Haftalar… CHP’de ‘DEĞİŞİM’ Kurultayı: 13 yıllık KILIÇ-DAROĞLU dönemi kapandı ve partinin 8. Genel Baş-kanı ÖZGÜR ÖZEL oldu. CHP’nin “İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi” sloganıyla düzenlenen 38. Olağan Kurultayı’nın ilk..

DEĞİŞİM İYİ OLDU..

İYİ Haftalar…

CHP’de ‘DEĞİŞİM’ Kurultayı: 13 yıllık KILIÇ-DAROĞLU dönemi kapandı ve partinin 8. Genel Baş-kanı ÖZGÜR ÖZEL oldu. CHP’nin “İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi” sloganıyla düzenlenen 38. Olağan Kurultayı’nın ilk turunda ÖZGÜR ÖZEL 682, KEMAL KILIÇDAROĞLU 664 oy aldı. Adaylar salt çoğunluğu sağlayamadığı için seçim ikinci tura kaldı. “Değişimciler”in adayı ÖZGÜR ÖZEL, ikinci turda 812 oyla, partinin yeni genel başkanı seçildi. Kendilerini kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Milletimize ve demokrasimize hayırlı uğurlu olsun.
Bu akşam ALDOSA TV Programından sonra İYİ PARTİ Bulancak teşkilatı ve Giresun Merkezle diğer ilçe İYİ Partililer otobüslerle İYİ Parti genel merkezi Ankara’ya hareket edeceğiz iyi haberlerle döneriz inşallah.
İsrail, Gazze’yi vurmaya devam ediyor. Son olarak yaşanan bir gelişme ise İsrail Ordusu tarafından geldi. Abluka altındaki Gazze Şeridi’ni ikiye böldüklerini ve Gazze kentini tamamen kuşattıklarını belirttiler. İsrail’in 30 gündür yoğun bombardıman altında tuttuğu Gazze Şeridi’nde öldürülenlerin sayısı 10 bini geçti. Artık bu katliam son bulmalı!
Ülkemizde 3-9 Kasım tarihleri arasında her yıl “Organ ve Doku Bağışı Haftası” olarak kutlanmaktadır. Kişinin hayatta iken serbest iradesi ile tıbben yaşamı sona erdikten sonra doku ve organlarının başka hastaların tedavisi için kullanılmasına izin vermesi ve bunu belgelendirmesi de organ bağışıdır. Unutmamak gerekir ki, her bağış yeni bir hayattır. Organ Bağışı Hayat Kurtarır..
Giresunspor, bu hafta evinde ilk galibiyetini aldı. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder. Hoca değişikliği takıma yaramış görünüyor. Hocamızla çıktığımız 2 lig maçında 4 puan aldık. Haftaya Tuzlaspor’a konuk olacağız. İnşallah deplasmandan da puanlarla döneceğiz.
Bulancakspor, bu hafta deplasmanda Çayelispor’un konuğu oldu. Kırmızı-beyazlı ekibimiz sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Ligin daha başındayız. Bu mağlubiyet nazar boncuğu olsun. Bu hafta evimiz de taraftarlarımızın önünde Ardahanspor ile mücadele edeceğiz.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4591’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL