Köşe Yazısı

CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN

Bu Cumhuriyet Bayramı’nda yukarılardan emir geldi sanki her taraf bayraklandı. YEREL SEÇİM yatırımı gibi oldu. Diğer Cumhuriyet Bayramlarında yukarıdakiler hasta oluyordu! Yine de 28 Ekim’de FİLİSTİN Mitingi yapılarak zihin karıştırılması..

CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN

Bu Cumhuriyet Bayramı’nda yukarılardan emir geldi sanki her taraf bayraklandı. YEREL SEÇİM yatırımı gibi oldu. Diğer Cumhuriyet Bayramlarında yukarıdakiler hasta oluyordu! Yine de 28 Ekim’de FİLİSTİN Mitingi yapılarak zihin karıştırılması oluşturuldu. Buna rağmen izlediğim BULANCAK’ta muhteşem bir FENER ALAYI yapılarak meydanda toplandı. Tek üzücü olay BULANCAK BELEDİYESİ Projektörleri kapalıydı bunu da esefle kınıyorum. Bulancaklıları da kutluyorum. İYİ Kİ Bulancaklıyım.

 

Giresun İl Özel İdaresi ve Giresun DSİ Şube Müdürlüğü her halde kişiye ve kurumlara göre yasak uyguluyor. PAZARSUYU Deresi talan yani ters düz edildi. Hiçbirinden bir hareket yok, kış uykusuna dalmış gibiler. Bakalım uyanacaklar mı?

 

Cumhuriyet’in ilanının 100. yılı tüm ülke genelinde coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimiz, 81 ilde sokaklarda geçit törenleri ve meydanlarda heyecan, gurur ve coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet, yüksek ahlâkî değer ve niteliklere dilenen bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. Bir kez daha 100. Yılımız Kutlu Olsun, Daha Nice Yüzyıllarımıza…

 

Giresunspor, bu hafta deplasmandan bir puanla döndü. Deplasmandan puanla dönmek iyi. İnşallah bu hafta evimizde galibiyet alabiliriz. Evimizde oynayacağımız maçlar çok önemli. Teknik Direktörümüz değişti. Kan değişikliği her zaman iyidir. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağız.

1926 Bulancakspor, evinde Görelespor’u ağırladı. Giresun derbisinde gülen taraf kırmızı-beyazlı ekibimiz oldu. İlk yarıda geriye düşmesine rağmen ayağa kalkmasını bildi ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL