Köşe Yazısı

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN..

İYİ Haftalar… Pazar günü Cumhuriyetimiz 100 yaşına girecek. Türkiye, tam 100 yıl önce 600 yıllık saray saltana-tından, 10 yıllık meşruti monarşiden, 3,5 yıllık meclis hükümeti sisteminden cumhuriyete geçti. Cumhuriyet; bir..

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN..

İYİ Haftalar…
Pazar günü Cumhuriyetimiz 100 yaşına girecek. Türkiye, tam 100 yıl önce 600 yıllık saray saltana-tından, 10 yıllık meşruti monarşiden, 3,5 yıllık meclis hükümeti sisteminden cumhuriyete geçti. Cumhuriyet; bir Milletin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur. Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri kabul eden Ulu Önderimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN liderliğinde milletimiz, eşsiz bir mücadele ile kazandığı bağımsızlığını, yine eşsiz bir irade ile millet egemenliğine emanet etmiştir. Cumhuriyeti kuran kadroların bugünkü mirasçıları olarak görevimiz, güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmaktır. Çağlara medeniyet mührünü vuran aziz milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek nasıl var olmak şuuru ortaya koyduysa, zaman boyunca yaşayacağımız her sıkıntılı dönemi de aynı ruh ve inançla aşmaya kararlı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. Bu vesileyle bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

İsrail, 7 Ekim’den beri Gazze’deki masum insanlara karşı, tarihin en kanlı, en iğrenç, en vahşi saldırılarından birini gerçekleştiriyor. Dünyada sadece çocukları öldürmek için savaş uçaklarıyla gece gün-düz şehirleri bombalayan, hastaneleri, okulları, pazar yerlerini, ibadethaneleri, binaları, sokakları ateşe boğan; tanklarıyla, toplarıyla, silahlarıyla bu insanlık dışı eylemi sürdüren başka bir devlet ve ordu bulamazsınız.

Giresunspor, bugün deplasmanda Şanlıurfaspor’un konuğu olacak. Ekibimizin başına Teknik Direktör Mehmet Birinci getirildi. İnşallah hocamızla çıkacağımız bu ilk maçımız da 3 puanı alan taraf oluruz. Bulancak’ta bu Pazar saat 14:30’da Giresun derbisi var. 1926 Bulancakspor evinde Görelespor’u konuk edecek. Karşılaşmanın dostluk ve sportmenlik çerçevesinde geçmesini diliyorum. Sporun konuşulduğu bir maç olacağını düşünüyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4580’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL