Köşe Yazısı

ÇOCUK KATİLİ İSRAİL = ATEŞE KOŞAN FİLİSTİN

İsrail, dur durak bilmeden saldırılarını sürdürüyor. Çocuk katili İsrail, hiçbir ayrım yapmadan tüm canlıları bombalıyor. Tam anlamıyla vahşi bir şekilde soykırım yapıyor. Senelerdir 360 kilometrekarelik alanda yaşamak zorunda bırakılan, sıkıştırılan,..

ÇOCUK KATİLİ İSRAİL = ATEŞE KOŞAN FİLİSTİN

İsrail, dur durak bilmeden saldırılarını sürdürüyor. Çocuk katili İsrail, hiçbir ayrım yapmadan tüm canlıları bombalıyor. Tam anlamıyla vahşi bir şekilde soykırım yapıyor. Senelerdir 360 kilometrekarelik alanda yaşamak zorunda bırakılan, sıkıştırılan, tecrit edilen 2,5 milyon insanın sığınacak hiçbir yeri yokken, mukavemet edecek hiçbir silahı yokken, evlerinde, apartmanlarında, okullarında, hastanelerinde hedef alıyor olmak, ağır bir şiddet uygulaması ve apaçık bir savaş suçudur. İsrail Devleti, uluslararası hukuku tanımamaktadır. Ortadoğu’da yaşananlar bir İsrail – Filistin çatışması değil, tarafları belirli olan savaş halidir. Savaşın bir tarafında yüksek teknolojiye sahip silahlarla masum sivilleri acımasızca katleden bir İsrail Devleti vardır. Diğer tarafta ise kadınlar, çocuklar, yaşlılar, silahsız siviller vardır. İşgalci İsrail güçlerinin Gazze’ye yönelik orantısız güç kullanımını şiddetle kınıyorum. Filistin gençleri cesaret örneği gösteriyor diğerleri gibi Türkiye’ye kaçmıyor.

 

Fındık fiyatı gün be gün düşüşte. 100 Lira üzerini görünce üretici bir nebze olsun sevinmişti ama sevincimiz kursakta kaldı. Bugün bakıldığında her şeye gelen zamlar, fındığı teğet geçiyor. İklim krizinden de kaynaklı  bu sene çuvala, geçen senenin yarısı kadar fındık girdi. Dolayısıyla masraf çok, fındık az olunca üreticilerimiz TMO’nun açıkladığı fiyata rağbet etmedi ve serbest piyasada fındığını sattı. 112 liraya kadar çıkan fındık maalesef şimdilerde 97 liraya inmiş durumda. Anlayacağınız olan yine üreticiye oldu.

 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz 1926 Bulancakspor sezona galibiyetle başladı. Pazar günü Bulancak’ta oynanan karşılaşmada kırmızı-beyazlı ekibimiz 2-1 kazandı. Evimiz de oynadığımız sezonun açılış maçında galibiyet almamız çok önemliydi. İnşallah bundan sonraki haftalarda da istediğimiz gibi sonuçlar alırız. Giresunspor, lige verilen Milli arada çalışmalarını sürdürüyor. Bu hafta evimiz de Boluspor’u ağırlayacağız. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. Bizim 5, Boluspor’un 6 puanı var. Bu kritik hafta da 3 puan alıp üst sıralara doğru tırmanışa geçmemiz gerekiyor.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim..

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4570’inci günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL