Köşe Yazısı

ÇOCUK İŞÇİ OLMASIN.!

İYİ Haftalar… Çocuk işçiler; ailelerinin geçimine katkıda bulunmak için, çok az bir ücret karşılığında, çoğu zaman tehlikeli koşullarda, saatlerce çalışırlar. Çalışma koşulları; bu çocukların okula gitmelerine, akranlarıyla vakit geçirmelerine, oyun..

ÇOCUK İŞÇİ OLMASIN.!

İYİ Haftalar…

Çocuk işçiler; ailelerinin geçimine katkıda bulunmak için, çok az bir ücret karşılığında, çoğu zaman tehlikeli koşullarda, saatlerce çalışırlar. Çalışma koşulları; bu çocukların okula gitmelerine, akranlarıyla vakit geçirmelerine, oyun oynamalarına ve boş zamanlarını değerlendirmelerine de engel olmaktadır. ‘Çocuk İşçiliği’, çoğu kez çocukları çocukluklarını yaşamaktan alıkoyan, potansiyellerini eksilten, fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından zararlı işler olarak belirlenmektedir. Çocuk işçiliğin başlıca sebepleri arasında yoksulluk ve işsizlik geliyor. Bu konular nüfus, göç, eğitim düzeyi, ekonomik gelişim ve sosyal kalkınma kavramlarıyla doğrudan ilgilidir. ÇOCUK İŞÇİLİĞİ ZORUNLULUK DEĞİL TERCİHTİR. ÇOCUK İŞÇİLİĞİ ÖNLENEBİLİR. ÇOCUKLARIMIZ ÇOCUKLUKLARINI YAŞASIN.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın MERAL AKŞENER’den Bulancak’a TAM not. Bulancak Meydanındaki esnaf ziyareti sanki Miting alanına dönüştü. İzleyenler bu kısa konuşmadan bile çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Benim görüşüm İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ortak hareket ederlerse netice kesin belli. Hayırlısı.

Covid-19 tehdidi halen sürmektedir. Korona vakaları, ülkemizde de son zamanlarda artış göstermektedir. Hijyen kurallarına uymak zorundayız. Maske, Mesafe, Temizlik bu üç kurala uyalım ve daha fazla can kaybı yaşamayalım.

Giresunspor’un hazırlık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Erzurum’da kampta bulunan yeşil-beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürmekte. Yeni sezona genç ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Giresunspor, yeni transferleriyle birlikte Hakan Keleş yönetiminde sezona hazırlanıyor.

Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4118’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL