Köşe Yazısı

ÇOCUK HAKLARI!

İYİ Haftalar… Geleceğimizin teminatı, gözbebeğimiz olan çocuklarımız için 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 20 Kasım 1989 tarihinde kabul edilmesi ile tüm..

ÇOCUK HAKLARI!
İYİ Haftalar…
Geleceğimizin teminatı, gözbebeğimiz olan çocuklarımız için 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 20 Kasım 1989 tarihinde kabul edilmesi ile tüm Dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de kutlanan çok anlamlı bir gün olmuştur. Çocuklarımızın haklarını korumak, dünyanın güzelliklerini sunmak, onlara iyi birer gelecek hazırlamak hepimizin ortak arzusudur. Bizlere düşen en büyük sorumluluk, çocuklarımızın sağlıklı, güçlü, kendine güvenen, milli ve manevi değerlerine bağlı  bir birey olarak yetiştirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle savaşların olmadığı barış dolu bir dünyada geleceğe umutla bakan tüm çocuklarımızın ‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ nü kutluyor, bütün çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor gözlerinden öpüyorum.
Emekli çiftçilere müjde verildi. Bir nebze ol-sun rahatlatıcı bir karar oldu lakin yine de ayrım mevcut. Çalışan emekliler yine bu yenilikten de saf dışı bırakıldı. Anlaşılmayan nokta nedir? Emekli vatandaş ihtiyaç duymasa çalışır mı? 7500 TL’yi emeklilere reva gören devlet, ikramiye vermemeyi de reva gördü. Tüm emeklilerin bu ikramiyeye ihtiyacı var. Emeklinin maaşlarına zam yapılmasına ihtiyaç var. Nereye kadar 3 maymun oynamaya devam edilecek?
Siyaset kızıştı fakat 22 Aralık’tan itibaren tüm kesin adaylar sahada olur çok da çekişmeli geçer Bulancak için.
Türkiye A Milli Futbol Takımımız Almanya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında bizleri bir kez daha gururlandırdı. Millilerimiz, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 8. ve son maçında bugün 22.45’te Cardiff City Stadyumu’nda Galler ile karşılaşacak. Milliler grupta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 16 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Galler ise 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonucunda topladığı 11 puanla 3. sırada yer alıyor. Milli takımımıza başarılar dilerim.
SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4605’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL