Köşe Yazısı

Bulancak’ta Bu Hafta Futbol Şöleni Vardı

Milli takımımız adını UEFA EURO 2024 finallerine yazdırmayı başardı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde 2 maça çıkan Milli Takımımız 2’de 2 yaparak finallere çıkmaya hak kazandı. Ay-yıldızlılar Vincenzo Montella ile..

Bulancak’ta Bu Hafta Futbol Şöleni Vardı

Milli takımımız adını UEFA EURO 2024 finallerine yazdırmayı başardı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde 2 maça çıkan Milli Takımımız 2’de 2 yaparak finallere çıkmaya hak kazandı. Ay-yıldızlılar Vincenzo Montella ile çıktığı ilk maçında Hırvatistan’ı 1-0 ve ikinci maçında da Letonya’yı 4-0 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Millilerimizi tebrik ediyorum.

1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lige güzel bir başlangıç yaptı. Bulancakspor ligin ilk haftasında Bulancak İlçe Stadında Palandöken Belediye Spor’u konuk etti. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan ekibimiz 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Pazar günü havaların da güzel olmasıyla birlikte tüm sporseverler stadı doldurdu. Dolu tribünler karşısında sahaya çıkan 1926 Bulancakspor maçın ilk yarısında uzatma dakikalarında attığı gol ile soyunma odasına galip girdi.

Sezon öncesinde şampiyonluk parolası ile yapılanmaya giden ekibimiz ligin 2.haftasında Arsin İdmanyurdu’na konuk olacak. Nasıl başlarsa öyle biter derler. İnşallah ikinci maçımızda da sahadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz. Bulancakspor’umuza başarılar dilerim.

İlçemizin Giresun Süper Amatör Liginde ki temsilcisi Ali Durağı Gençlik Spor’umuz, geçen sezonun şampiyon takımı Yenilyolspor’u ağırladı. Ekibimiz Yeniyolspor karşısında üstün bir oyun sergiledi ve sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı.

Haftaya mavi-beyazlı ekibimiz Batlamaspor deplasmanında mücadele edecek. Oyuncularımızdan Teknik Ekibe ve Yönetimimize kadar tüm yol arkadaşlarımı teker teker tebrik ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan tarafarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Lige galibiyetle başlayan Ali Durağı Gençlikspor Kulübümüzü tebrik ederim.

Giresunspor, Trendyol 1.ligin 9 haftasında 22 Ekim Pazar günü evinde Boluspor’u konuk edecek. Ekibimiz geride kalan 8 haftada 1 galibiyet ve 2 berberlik alırken Boluspor 1 galibiyet 3 beraberlik alarak 6 puan topladı. Yani bu hafta ki maç çok önemli. Evimiz de mutlak galibiyet almamız gerekiyor. Bolu ekibi rakibimiz. O yüzden Bolu karşısında galibiyet almamız gerekli.

Bu hafta bir çıkış yakalamamız lazım. Bir an önce alt sıralardan çıkmamız gerekiyor. İnşallah bu hafta evimiz de galip gelerek 3 puan alabiliriz. Haydi Giresunspor bu hafta galibiyet alalım. Bu önemli hafta da taraftarlarımızın kulübümüzü yalnız bırakmaması gerekiyor. Gençlerimize her zaman maddi ve manevi destek olmalıyız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL