Köşe Yazısı

Bulancakspor’a Yeni Sezonda Başarılar Dilerim

Bulancak ilçesinin köklü kulübü 1926 Bulancakspor, Pazar günü saat 17.00’da 3. lig temsilcilerinden Eynesil Belediyespor ile Eynesil ilçe stadında hazırlık maçına çıktı. Karşılaşma Eynesil Belediyespor’un 4-1’lik galibiyeti ile tamamlandı. Bulancakspor,..

Bulancakspor’a Yeni Sezonda  Başarılar Dilerim

Bulancak ilçesinin köklü kulübü 1926 Bulancakspor, Pazar günü saat 17.00’da 3. lig temsilcilerinden Eynesil Belediyespor ile Eynesil ilçe stadında hazırlık maçına çıktı. Karşılaşma Eynesil Belediyespor’un 4-1’lik galibiyeti ile tamamlandı.
Bulancakspor, bu sezon mutlak şampiyonluk parolası ile aldığı oyuncularla kadrosunu tamamlamıştır. Bulancakspor’un 10 gün önce başladığı hazırlık sezonu oynadığı ilk hazırlık maçı ile start verilmiştir.
Kadrosuna kattığı futbolcularla adından söz ettiren koca çınar önümüzdeki günlerde Erzurum iline ikinci etap hazırlık kampına gitmesi bekleniyor. Bu sezonda hedefi 3. Lig olan temsilcimize başarılar dileriz.
İnşallah yeni sezonda Bulancakspor’un başarılarını yakından takip edeceğiz. Ve sezon başında koyduğumuz hedeflere birer birer ulaşacağız. Bulancakspor’un geçmişinde bir çok başarısı bulunuyor. Geçmiş dönemlerde profesyonel liglerde de mücadele etmiş. Tekrardan profesyonel liglere çıkması tek temennimizdir.
Bizler taraftarlar olarak her zaman Bulancakspor’un yanında olmaya devam edeceğiz. Tecrübeli Teknik Direktörümüz Mustafa Adam ile bu sezon şampiyonluk yaşayacağımızı düşünüyorum.
Bulancak’lı Milli sporcu Deva Dübüş Dünya Şampiyonu .
Avrupa Şampiyonu Deva Dübüş, Kazakistan’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Genç Kızlar kategorisinde Sol Kol’da Dünya 2. olurken Sağ Kol’da Dünya Şampiyonu oldu. Şampiyon sporcu bizleri bir kez daha gururlandırdı. Tebrikler Şampiyon.
Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden sporcu Eshabil Fidan’ın anısına düzenlenen Havalı Silahlar Yıldızlar Yarışması’na Elazığ ev sahipliği yaptı. 7-8 Ağustos tarihlerinde Elazığ Havalı Silahlar Atıcılık Poligonu’nda gerçekleştirilen organizasyona toplam 9 il 23 kulüp katıldı. Turnuvaya Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü temsilen katılan Bulancaklı sporcu Naz Güner, Havalı Tabanca kategorisinde 359 Puan atarak Türkiye Birincisi oldu.
Bulancak ilçesi olarak spora verdiğimiz önemi her branşta görüyoruz. Bulancak siyaseti ve halkı olarak gençlerimizin yanında olmalıyız. Gençlerimize başarılar dileriz. İlçemizdeki sporcularımızda böyle güzel dereceler gelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Daha nice şampiyonlar çıkarırız inşallah. Her zaman gençlerimize destek olmamız gerekiyor. Maddi ve manevi olarak ilçemizde ki genç sporcuların yanında olmamız gerekiyor. Onların başarısı bizleri her daim gururlandırır. Tüm genç sporcularımıza başarılar dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL