Köşe Yazısı

Bulancakspor Doludizgin

Giresunspor, Trendyol 1.ligin 10. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk oldu. Ekibimiz  sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Giresunspor, bu hafta deplasmanda bir puan aldı. Deplasmandan puan ile dönmek güzel. Teknik Direktör değişikliği gerçekleştirdik…

Bulancakspor Doludizgin
Giresunspor, Trendyol 1.ligin 10. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk oldu. Ekibimiz  sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.
Giresunspor, bu hafta deplasmanda bir puan aldı. Deplasmandan puan ile dönmek güzel. Teknik Direktör değişikliği gerçekleştirdik. Teknik Direktörümüzle ilk puanımızı aldık. Güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah ileriki haftalarda da iyi sonuçlar alacağız. Ben gençlerimize güveniyorum. Sahada aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Ama biraz daha gayret gerekiyor.
Gençlerimiz yeni hocamızla ilk puanlarını aldılar. Haftaya evimiz de oynayacağız. Taraftarlarımıza çok büyük iş düşüyor. Bu takımın her türlü desteğe ihtiyacı var. Genç bir takımız. Bunu her zaman vurguluyorum. Genç oyuncularımızın arkasında durmamız lazım. Gençler tecrübe kazandıkça daha iyi karşılaşmalar çıkaracaklardır.
Giresunspor, haftaya evinde oynayacak. Evimiz de oynadığımız maçlarda yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Galibiyet alamıyorsak en kötü beraberlikle sahadan ayrılmamız gerekli.
Seyircimizin de evimizde oynadığımız bu önemli mücadelelerde tribünlerimizi doldurması gerekiyor. Evimiz de oynadığımız karşılaşmalarda taraftar desteğini de arkamıza almamız gerekiyor. Genç oyuncularımız seyirci desteğiyle daha da iyi mücadele edeceklerdir.
Transfer tahtamız açılana kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız lazım. Deplasmanda golsüz berabere kaldık ve 1 puan aldık. Gol yollarında sıkıntılarımız var. İnşallah yeni hocamız bu sorunun üstesinden gelecektir. Transfer dönemine kadar bu sorunu çözmemiz gerekiyor. Gol yediğimiz maçlarda oyunu çevirmemiz zor oluyor.
Bulancak bu hafta Giresun derbisine ev sahipliği yaptı. 1926 Bulancakspor, 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyetimizin 100.yılında sahasında Görelespor’u konuk etti. Bulancakspor maçın ilk yarısında kalesinde gördüğü golle soyunma odasına mağlup girdi. Ama ikinci yarıda çok farklı bir Bulancakspor izledik. İkinci yarının başından itibaren baskısını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibimiz rakip ağları 2 kez havalandırarak sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Güzel bir karşılaşma oldu. Ekibimiz ilk 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ekibimiz şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ediyor. Bulancakspor, büyük bir kulüp olduğunu bu maçta gösterdi. İlk yarıyı mağlup kapatmasına rağmen oyundan kopmadı ve ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaparak maçı çevirmesini bildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL