Köşe Yazısı

Bulancak Futbolunda Hafta Sonu

Bulancak ilçemizde hiç tartışmasız futbol aşkı hiç bitmez ve tükenmez. Bu sevginin baş yapıtı koca çınar Bulancakspordur. Hafta sonu Bulancakspor deplasmanda lig lideri tokat takımı Niksar spor ile karşılaştı. Geçen..

Bulancak Futbolunda Hafta Sonu

Bulancak ilçemizde hiç tartışmasız futbol aşkı hiç bitmez ve tükenmez. Bu sevginin baş yapıtı koca çınar Bulancakspordur. Hafta sonu Bulancakspor deplasmanda lig lideri tokat takımı Niksar spor ile karşılaştı.
Geçen hafta Bal ligindeki diğer temsilcimiz Görelespor’a yenilen Bulancakspor bu hafta zorlu deplasmanda aldığı bir puan olumlu sinyaller çaktı. Bu zoru deplasmandan puan çıkaran Bulancakspor’u tebrik ederiz . Görele spor ise kendi evinde diğer ligin iddialı takımı Tokat Plevne spora 3-0 mağlup oldu. Bu zorlu müsabaka bir de kırmızı kart çıktı. Bulancakspor bu hafta kendi evinde Ünye spor ile karşılaşacaktır.
Süper Amatör temsilcimiz Alidurağıspor flaş bir galibiyet ile zorlu rakibi Espiyespor’u 2-1 yenerek hanesine üç puan yazdırdı. Play-off iddiasını devam ettirdiği gösterdi. Puan farkı üç puana indirerek hedeften hiç sapmadığını tarafına ve kamuoyuna gösterdi. Zorlu maça Bulancaklı severler yoğun ilgi gösterdi. Alidurağıspor önümüzdeki hafta zorlu Şebinkarahisar spor deplasmanına gidecek.
Diğer temsilcimiz İhsaniye spor bu haftayı bay geçti 1. Amatör kümede maçlar şu sonuçlar ile bitti. Temsilcimiz Bahçelievler spor deplasmanda Ören Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Zorlu maçtan bir puan çıkaran temsilcimizi tebrik ederiz.
Diğer temsilcilerimiz Pazarsuyu Yıldız Spor ve Çotanak spor Bulancak derbisine çıktı. İki Bulancak ekibi maça istekli başladı. Maçta kısmen gergin geçmesine rağmen kazanan taraf iki golle Çotanak spor oldu. Zirve yarışını hiç bırakmayan Çotanakspor’a başarılar diliyorum.
Diğer yandan ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş ve çevre illerde hissedilen depremde hayatını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlıklar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL