Köşe Yazısı

Bulancak Amatörde Son Durum

Bulancakspor kendi seyircisi önünde grup lideri Tokat Plevne Spor’u konuk etti. Oynadıkları müsabakayı konuk takım 5-1 kazanarak grup liderliğini bırakmadı. Koca çınar kötü gidişata bir an önce son vermelidir. Alt..

Bulancak Amatörde Son Durum

Bulancakspor kendi seyircisi önünde grup lideri Tokat Plevne Spor’u konuk etti. Oynadıkları müsabakayı konuk takım 5-1 kazanarak grup liderliğini bırakmadı. Koca çınar kötü gidişata bir an önce son vermelidir. Alt sıralardan biran önce kurtulmalıdır. Temsilcimiz Bulancakspor hafta içi Çarşamba günü saat 14.00 Ordu temsilcisi Ulubeyspor ile karşılaştır.

Diğer Süper Amatör temsilcimiz Alidurağı Spor ise ikinci yarı namağlup olarak Play-off sıralamasında ilk dörde girmiştir. Hafta sonu önemli bir viraj olan bir üst sıradaki Keşap Spor’u konuk etti. Bulancak güvenlik kurulundan seyircisiz oynanma kararı alınmıştı. Ama Alidurağı Spor oynadığı güzel futbolu ile 2-1 kazanmasını bilerek hanesine altın değerindeki 3 puan yazdırdı.

Diğer Süper Amatör temsilcimiz İhsaniye Spor ise lig düşme mücadelesi veriyor. Ligin iddialı takımı Es Es Spor’u Bulancak ek sahada konuk etti. Ligin iddialı takımı temsilcimiz İhsaniye Spor’u 6-1 yenerek üç puan aldı. Temsilcimiz bir an önce toparlanması dileğimizle.

1. Amatörde ise son durum söyle oldu. Lig lideri Çınarlar Spor beraber kalması ile Bulancak takımları Çotanak Spor ve Bahçelievler Spor Piraziz ilçe stadında karşılaştı. Çotanak Spor derbide rakibini 3-1 yenerek çok önemli bir galibiyet aldı. Bu durumda Çotanak Spor grup lideri oldu.

Sezon öncesinden itibaren hedefi şampiyonluk olan Çotanak Spor çizgisinden ve hedefinden hiç kopmadığı belli olmuş oldu. Çotanak Spor yönetimine ve futbolcularını tebrik ederiz. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL