Köşe Yazısı

Bravo Çocuklar

Giresunspor, Trendyol 1.ligin ikinci haftasında Çorum Futbol Kulübü ile karşılaştı. Oynanan müsabakada Giresunspor sürpriz bir sonuçla rakibini 2-0 yenmesini bildi. Giresunspor’a galibiyeti getiren golleri 25.dakikada Çekdar Orhan ve 82.dakikada Mert..

Bravo Çocuklar

Giresunspor, Trendyol 1.ligin ikinci haftasında Çorum Futbol Kulübü ile karşılaştı.

Oynanan müsabakada Giresunspor sürpriz bir sonuçla rakibini 2-0 yenmesini bildi. Giresunspor’a galibiyeti getiren golleri 25.dakikada Çekdar Orhan ve 82.dakikada Mert Kurt kaydetti.

Genç bir kadromuz var. Çorum FK kulübü ise geçen sene şampiyon olarak lige çıktı. Güçlü bir kadrosu bulunuyor. Ama bizim gençlerimiz sahadan galip ayrılmasını bildi.

Karşılaşmayı takip ettim. Gençlerimiz çok güzel mücadele etti. Sahada koşan bir takımımız var. Tabii tecrübesiz bir takımız. Ama maç oynadıkça takımımız tecrübe kazanacaktır. Ve daha iyi bir takım olacağız.

Şuan ki durumumuz belli. Ocak ayına kadar transfer yasağımız bulunuyor. Ve alt yapıdan kadromuza dahil ettiğimiz gençlerimiz ile yola devam edeceğiz. Maşallah gençlerimiz de ellerinden geleni yapıyorlar.

Giresunspor ilk hafta evinde Bodrum ile karşılaşmış ve uzatma dakikalarında yediği gol ile sahadan mağlup ayrılmıştı. İkinci haftada ise 3 puanı 2 gol ile almasını bildi. Ligin 3.haftasında evimizde Bandırmaspor’u ağırlayacağız.

Bandırmaspor ilk hafta Erzurumspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken 2.haftada evinde Bolu ile golsüz berabere kaldı.

Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. Bilhassa evimiz de oynadığımız maçlarda 3 puanı hanemize yazdırmamız lazım. Alacağımız her puan ve puanlar çok önemlidir.

Geçtiğimiz günlerde Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Nahid Yamak kongre kararı aldığını kamuoyuna bildirmişti. Yönetime ve Giresunsporumuza talip 3 aday çıkmıştır. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri buradan bildireceğiz.

İnşallah Giresunspor’umuz için en hayırlısı ne ise o olur. Ya mevcut Başkan ile yola devam edeceğiz ya da adaylar arasından yeni bir başkan ile ligi devam ettireceğiz. Her kim gelirse gelsin bizlerin tek bir amacı vardır. O da Giresunspor’un başarısıdır.

Ligin 3.haftasında 28 Ağustos Pazartesi günü evimizde Bandırmaspor’u konuk ediyoruz. Bu karşılaşmada tribünleri doldurmamız gerekiyor. Gençlerimize her daim destek olmamız lazım. Stadımız dolu olursa gençlerimiz daha özgüvenli oynayacaktır. Şuan tecrübesiz, deneyimsiz bir takımız. Elbette saha içinde yanlışlarımız olacaktır. Ama ben inanıyorum ki maç oynadıkça gençlerimiz daha iyi işler çıkaracaklardır.

Başkanımız Nahid R. Yamak’ı, Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplanı, Yöneticilerimizi ve sahada aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımızı tebrik ediyorum ve evimiz de oynayacağımız Bandırmaspor karşılaşması için başarılar dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL