Köşe Yazısı

Başkan Yamak ve Yönetim Kuruluna Başarılar Dilerim

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak, gerçekleştirilen kongrede güven tazeledi. Tek aday olarak çıktığı seçimde 84 oy’un 83’ünü Nahid Ramazan Yamak aldı. Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza bu zorlu yolda başarılar..

Başkan Yamak ve Yönetim Kuruluna Başarılar Dilerim

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak, gerçekleştirilen kongrede güven tazeledi. Tek aday olarak çıktığı seçimde 84 oy’un 83’ünü Nahid Ramazan Yamak aldı. Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza bu zorlu yolda başarılar diliyorum.
Giresunspor, lige verilen Milli arada Süper Lig temsilcisi Samsunspor ile hazırlık maçı oynadı. Ekibimiz sahadan 6-1 mağlup ayrıldı. Gençlerden oluşan bir ekibimiz var. Ligin en genç takımıyız. Tecrübesiz bir takımız. Gençlerimiz maç oynadıkça tecrübe sahibi olacaklardır.
Ligin 5.haftasında 17 Eylül Pazar günü evimizde Manisa Futbol Kulübünü ağırlayacağız. ilk 4 haftada ekibimizin 1 galibiyeti bulunuyor. Manisa ekibi ise ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Zor bir mücadele bizi bekliyor olacak. İnşallah takımımız evimizde puan veya puanlar alır. Evimizde alacağımız bir galibiyet hem oyuncularımıza hem de yönetimimize moral olacaktır.
Alt yapımızda A takımımıza dahil ettiğimiz bu pırlanta gibi gençler bizim geleceğimizdir. Onlara her daim destek olmamız gerekiyor. İyi günde de kötü günde de takımımızın yanında olmalıyız. Kulübümüz zor günlerden geçiyor. Maddi olarak zor durumdayız. Bu süreç güzel yönetilmeli. Başkanımıza ve yönetimimize çok iş düşüyor. İnşallah güzel günler göreceğiz. Giresunspor’u tekrardan Süper Lig’de görmek istiyoruz.
Transfer tahtamız İnşallah Ocak ayında açılacak. Bu zamana kadar alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor. Transfer sezonunda da yapacağımız takviyeler ile takımımız daha da güçlenecektir. Genç ve mücadele eden bir kadromuz var, yapılacak takviyeler ile daha da güçlenecektir.
Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Bulancakspor Erzurum’da kampa girdi. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan kulübümüz yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmasını tamamlayarak Erzurum’da kampa girdi. 11 gün sürecek kampın ilk antrenmanı gerçekleştirildi. İddialı bir kadro kuran 1926 Bulancakspor, sezona hazır hal-de girebilmek için hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli Teknik Direktörümüz Mustafa Adam yönetiminde Erzurum’da çalışmalarını sürdüren ekibimiz bugün Erzurum İdman Ocağı ile hazırlık maçı oynayacak.
Bizler ilçemizin markası olan Bulancakspor’u tekrardan profesyonel liglerde görmek istiyoruz. Geçmişinde bir çok başarısı bulunan kulübümüz tekrar hak ettiği yerlere gelecektir. Bulancakspor’un bu sezon tüm takımları zorlayacağını düşünüyorum. Yolun sonu Şampiyonluk.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL