Köşe Yazısı

AVRUPA BİRLİĞİ DE: NATO DA AYNI VİCDANSIZLIK

Vahşet, katliam, soykırım… Katil İsrail‘in Gazze‘de yaptığı zulmü anlatmaya kelimeler yetersiz kaldı. Kana doymayan İsrail, Gazze’de sivillerin tedavi gördüğü ve sığındığı hastaneyi vurdu. İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi‘ne düzenlediği hava saldırısında El-Ehli Hastanesi’ni hedef aldı. Filistin..

AVRUPA BİRLİĞİ DE: NATO DA AYNI VİCDANSIZLIK

Vahşetkatliamsoykırım… Katil İsrail‘in Gazze‘de yaptığı zulmü anlatmaya kelimeler yetersiz kaldı. Kana doymayan İsrail, Gazze’de sivillerin tedavi gördüğü ve sığındığı hastaneyi vurdu. İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi‘ne düzenlediği hava saldırısında El-Ehli Hastanesi’ni hedef aldı. Filistin Sağlık Bakanlığı, saldırıda çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere binlerce insanın şehit olduğunu açıkladı. Hastane bombalamak insanlık suçudur. Net! Savaşın da bir kuralı vardır! Bu resmen kılıfına uydurulmuş bir sivil katliama dönüştü. Binlerce masum çocuk hayatını kaybediyor ve tüm dünya sadece izliyor. Biz Avrupa Birliği’ne girmek istiyoruz! Avrupa Birliği’nin Vicdanı ve Müslümanlara Bakışı Bu.

 

Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Geçtiğimiz günlerde Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde, sağlık çalışanına yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yoğun iş yükü ve istihdam yetersizliği altında ezilen sağlık çalışanlarına yönelik empati kurulmalı, şiddet sonrası yaşanan kaotik ortamın sağlık hizmetini sekteye uğrattığı ve telafisi imkânsız sonuçlar doğurabileceği unutulmamalıdır. Her kurum ve toplumun her bir ferdi bu vahim tablodan kendine pay çıkarmalıdır.

 

Giresunspor, bu hafta Pazar günü evinde Boluspor’u ağırlıyor. Bizim açımızdan çok önemli bir mücadele. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Evimiz de oynayacağımız bu önemli mücadele de taraftarlarımızın da takımımızın yanında olması gerekiyor. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılırız.

İlçemizin Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi 1926 Bulancakspor, bu hafta deplasmanda mücadele verecek. İlk maçımız da evimiz de galibiyet aldık. Pazar günü kırmızı-beyazlı ekibimiz 3 puan için Arsin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacak. İnşallah deplasmandan da galibiyetle döneriz.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4573’üncü günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL