Köşe Yazısı

ATATÜRK’E, MUHAFIZ ALAYI KURAN ŞEHRE, DAVET EDİLEN KİŞİ?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e alenen hakaret eden Mustafa Demirkan’ı Reisül-Kurra sıfatıyla hafızlık icazet törenine davet eden Giresun İl Müftülüğü’nü şiddetle kınıyorum. Mustafa Demirkan isimli şahıs, 28 Mayıs’ta..

ATATÜRK’E, MUHAFIZ ALAYI KURAN ŞEHRE, DAVET EDİLEN KİŞİ?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e alenen hakaret eden Mustafa Demirkan’ı Reisül-Kurra sıfatıyla hafızlık icazet törenine davet eden Giresun İl Müftülüğü’nü şiddetle kınıyorum. Mustafa Demirkan isimli şahıs, 28 Mayıs’ta Cumhur-başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da katılımıyla Ayasofya’da düzenle-nen törende Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okumuştu. Gerçekten bu şahsiyeti Giresun’a davet etmek için çok mu aramışlar? Cumhuriyetimizin değerlerine yönelik saldırılara asla izin vermeyiz. Konu ile ilgili Giresun Valiliği’nden bir açıklama bekliyoruz. ATATÜRK’ün Muhafız Alayı kuran şehrin hali bu mu?

Giresun İl Özel İdaresi’nin yanındaki ağaçlı yerde ağaç kesimine çevre insanları tepkili üstelik İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü binasının hemen yanı konuşmalarda buranın RANT için oluşturulduğu ifade ediliyor. En kısa zamanda araştıra-cağım. Bakalım altından kimler çıkacak.

Giresunlu Polis Memuru Enver Ozan Göktekin elim bir kaza sonucu silahla vurularak hayatını kaybetti. Piraziz Akçay Köyü’nden olan ve İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Enver Ozan Göktekin’in genç yaşta ölümü hepimizi yasa boğdu. Şehidimize Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum. Polis teşkilatında son bir haftada altı İNTİHAR.

Tüm Giresunspor camiasının ve Giresun halkının başı sağ olsun. 1970-1971 senesinde Giresunspor’un formasını başarıyla giyen kıymetli arkadaşımız ORHAN GÜRE (Büyük), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabırlar dilerim.

Giresunspor bu hafta deplasmanda Sivasspor ile mücadele edecek. Giresunspor’umuza bu haftaki maçında başarılar dilerim.

Bulancakspor bu hafta sonu deplasmanda Ünyespor’a konuk oluyor. Takımımız bu hafta sonu deplasmandan inşallah puan veya puanlarla döner ve Bulancakspor’a gönül veren taraftarlar ve Bulancak halkını sevindirir.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü birçok oyucuyu renklerine kattı. Yapılan transferlerle takım daha çok güçlendi. Takım olarak ligler başlayana kadar hazırlanacağız ve iyi bir sezon geçireceğiz. Bu sene Giresun Amatörüne Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü renk katacaktır.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4202’nci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL