Köşe Yazısı

“AMATÖR FUTBOL”

Sağlıklı bir yaşam için spor olmazsa olmazlardandır. Spor yapmanın en büyük faydalarını; vücudumuzu ve beynimizi zinde hissetmek, mutlu olmak, stresi azaltmak, beslenmemizi iyileştirip iştahı artırmak, günlük enerjimizi yükseltmek ve yaşam kalitemizi artırmak şeklinde sıralayabiliriz. Gençlerimizi de kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları spora yönlendirmeliyiz.

“AMATÖR FUTBOL”

 

Şehrimizi futbolda profesyonel liglerde temsil eden iki kulübümüz bulunuyor. Süper ligde mücadele eden Giresunspor ve bu sezon TFF 3.ligde mücadele edecek olan Eynesil Belediyespor. Bölgesel Amatör Lig’de bulunan iki Giresun kulübü var; 1926 Bulancakspor ve Görelespor.

Bugün sizlere ilimiz Amatör liglerinde bulunan Bulancak kulüplerimizden bahsetmeye çalışacağım.

Bulancak, Amatör Futbolunda Hızlı günler geçiriyor. İki süper amatör ligi kulübü (Ali Durağıspor ve İhsaniye Gençlikspor), dört birinci amatör ligi kulübü(Bahçelievler Spor, Çotanak Spor,Samugüney Spor ve Ballıcaspor) ve bir tanede ikinci amatör ligi kulübü( Pazarsuyu Yıldız Spor) bulunan Bulancak takımları transfer çalışmaları başladı. Her takım kendi kemik ve şampiyon kadrosunu kurmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe içinden, diğer il ve ilçelerden futbolcuları kadrolarına katmak için kulüpler yoğun mesai harcıyorlar.

Birinci amatör ligde yabancı uyruklu futbolcuları da izleyeceğiz. Çotanak Spor Kulübü iki yabancı uyruklu futbolcuyu, Bahçelievler Spor ise bir yabancı uyruklu futbolcuyu kadrosuna kattı.Renkli ve güzel bir sezon bizi bekliyor. İlerleyen günlerde güzel transfer haberleri alacağımızdan şüphem yok.Aynı zamanda kulüpler transfer haberlerini güzel klipler ile taraftarlarına tanıtıyor . Bu güzel şehir futbola aç bir şehir olduğunu her kulvarda gösteriyor.

Demem o ki şehrin abisi Bulancakspor’un yeri en az ikinci lig olmalı ve diğer amatör kulüplere yol açmalıdır. Futbol markadır, reklamdır. Bir şehrin vizyonudur. Temennimiz şehrin abisi Bulancakspor’un ait olduğu liglere biran önce geri dönmesi . Amatör futbola destek olması sahipsiz kalan Bulancak çocuklarına yol açmasıdır. Bulancak çocuklarının hiç kimseden eksiği  yoktur aksine fazlalığı vardır.  Örnekleri tarihtedir. Bundan sonraki yazılarımızda ve röportajlarımızda Bulancak ve Giresun gençlerini savunmaya anlatmaya devam edeceğim.

Bana sporseverlerle buluşma imkanı sağlayan Gazete Savaş İmtiyaz Sahibi Osman Kıroğlu’na ve Gazete Savaş ailesine teşekkür ederim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL