Köşe Yazısı

ALINTI, AMA DÜŞÜNDÜREN BİR ALINTI !!!!

İster vurun, ister dövün, ister sövün… Söylemezsem çatlayacağım! Saadet Partisi’nin milletvekillerinin mecliste gösterdiği şu inanılmaz performansı görüp bununla gıpta eden ve boy boy videolarını hem sosyal medyada hem de çeşitli..

ALINTI, AMA DÜŞÜNDÜREN BİR ALINTI !!!!

İster vurun, ister dövün, ister sövün…

Söylemezsem çatlayacağım!

Saadet Partisi’nin milletvekillerinin mecliste gösterdiği şu inanılmaz performansı görüp bununla gıpta eden ve boy boy videolarını hem sosyal medyada hem de çeşitli milli görüş WhatsApp gruplarında yayınlayarak kendileri ile iftihar eden Saadet Partili arkadaşlarıma, büyüklerime ve küçüklerime iki çift lafım var!!!

O izlediğiniz harika videolar var ya! Ha! İşte o videolar içinizden 14 mayısta Kılıçdaroğlu’na eli gitmemiş olanlarınıza gelsin hemi! Eli gidenlere lafım yok onlar gıpta ve gururla izlesin.Lakin, siz kendi liderine dahi güvenemeyip de eli Kılıçdaroğlu’na gitmeyenler büyük pişmanlıkla izleyin o videoları…

Zira, sadece meclise girmesi halinde bile bunları yapabilen bir Saadet Partisi’nin Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması halinde iktidar ortağı olduğu zaman nasıl bir turbo gücüyle performans gösterecek olduğunu bir hayal edipte sayenizde ucu ucuna kaçan seçimi bir kez daha düşünüp ağlayın! Lafı karnımda saklamam.Direkt söyleyeceğim.

Hani Ak Partililere kızıyoruz ya *”bir türlü mahalle duvarını yıkamıyorsunuz”* diye.

İşte aynı şekilde *”Bizde de mahalle duvarlarını yıkamamış beyinsiz takımı az sayıda değil!”*

Kemal Kılıçdaroğlu size adeta 10 adım koştu Ama siz ona bir adım bile yürüyemediniz.

Sayın Kemal Bey;

Sizi iki defa meclise sokmadı mı?

Filistin mitinglerinize katılmadı mı?

Seçilmesi halinde genel başkanınıza başkan yardımcılığı görevini vaat etmedi mi?

Sizi altılı masanın sigortası haline getirmedi mi?

Sadece siz istiyorsunuz diye mutabakat metninden kendi partisini karşısına alarak ve eleştiri yağmurlarının hedefi olmayı göze alarak birçok maddeyi çıkarmadı mı?

Seçilmesi halinde 40 yılı aşkındır başta sizin hassas olduğunuz başlıca başörtüsü gibi temel hak ve hürriyetler konusunda ortak mutabakat metni imzalayarak sorunları kökünden halletmeyi planlamadı mı!

Partisinin ileri gelenleri tarafından bile “yok artık bu kadar da değil” şeklinde gelecek olan eleştirileri göğüsleyip sizin garanti yerlerden bugün aslanlar gibi mücadele eden 10 milletvekili çıkarmanızı sağlamadı mı ? Peki siz ne yaptınız?

Kendi elinizle örüp yükselttiğiniz o mahalle duvarınızda kendiniz asılı kaldınız.

O kadar ki seçim öncesi kendi genel başkanınızı bile yerden yere vurmadığınız kaldı. Teşbihte hata aranmaz!

Benî İsrâil de asırlardır bir kurtarıcı bekledi, bekledikleri kurtarıcı sonunda apaçık alametleri ve kanıtlarıyla geldi ama o kendilerinden biri çıkmayınca onun gerçek bir kurtarıcı olduğunu anladıkları halde onu elinin tersiyle ittiler.

Üzgünüm!

Siyasi arenada 40 yılda bir gelen fırsatı elinizle tepmenizin işte bundan pek farkı kalmadı.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı döneminde ülkenin ve siyasetin artık mahalle duvarları kalmayacağı için her seçim bu kin ile beslenen siyasi partiler yani *Ak Partigiller familyası* kendilerine hayat suyu bulamayacakları için milletvekillerinizin bu inanılmaz performansı sonrası belki de bir sonraki seçimde iktidar yolu en çok size (saadet partisine) açık olacaktı. Daha çoook beklersiniz çok !

O tren kaçtı…

(Muhammet Emin Kartal. 08.10.2023)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL