Köşe Yazısı

ALDOSA TV..

İYİ Haftalar… Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız TV Programı için nihayet sonuna geldik. Ekibimin gayretleriyle ve bütün imkanlarımızla güzel bir stüdyo yapabildik emeği geçenlere buradan teşekkür ederim. Evet ALDOSA TV ne..

ALDOSA TV..

İYİ Haftalar…

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız TV Programı için nihayet sonuna geldik. Ekibimin gayretleriyle ve bütün imkanlarımızla güzel bir stüdyo yapabildik emeği geçenlere buradan teşekkür ederim. Evet ALDOSA TV ne yapacak? Fındıkla ilgili haber ve ziraatçilerle program. Ekonomi, piyasalardan bilgiler. Hava durumu bilgisi, güncel haberler, sağlık haberleri, spor haberleri, hukuksal sohbetler, karşılıklı sohbetler olmak üzere günde an az ikişer saatten iki yayın yapma programındayız. İnşallah siz TAKİPÇİLERE iyi vakit geçirtiriz ve sizlerden gelen teklif, eleştiri, fikirlere saygıyla uymayı yayınlamayı planlıyoruz. Hayırlı ve de faydalı olur inşallah. Lütfen ALDOSA TV’yi takip edin, görüşlerinizi değerlendirdiğinizi ifade edin.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, bir dizi programa katılmak üzere Giresun’a geldi. Hoş geldi. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a, Giresun Üniversitesi’nde Fahri Doktora tevcih edildi.

Fındık fiyatlarında geçen hafta başlayan yükseliş, TMO’nun “Fiyatlarda güncelleme yapmayacağız” açıklamasıyla birlikte durdu. Açıklamanın hemen ardından FİSKOBİRLİK de yükselttiği fiyatları geri çekti. Fiyatların düşmesinden sonra üreticide temkinli bekleyiş başladı. Tüccarlar, maliyetlerin arttığını dile getirirken fındık fiyatlarının 200 TL olması gerektiğini belirtiyor. İnşallah fiyatlar artar ve vatandaşlar mağdur olmaz.

‘’Ekim’’ Meme Kanseri Farkındalık Ayı..! Meme kanseri, Türkiye’de ve dünyada kadınlarda en sık görülen ve en çok ölüme neden olan kanserler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Erken teşhis çok büyük önem taşıyor. Taramalar ise Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri (KETEM), Toplum Sağlığı Merkezleri (TSM), Sağlıklı Hayat Merkezleri (SHM), Aile Sağlığı Merkezleri (ASM) ve mobil kanser tarama araçlarıyla yapılabiliyor. UNUTMAYIN; “ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR!”

Giresunspor, bu hafta Adanaspor deplasmanında gidecek. Adanaspor 6 puanla iki sıra üzerimizde yer alıyor. Yani bizim bu karşılaşmadan mutlak galibiyet almamız gerekiyor. İnşallah takımımız deplasmandan üç puanla dönecekler. Bir sonraki hafta da evimizde Boluspor’u ağırlayacağız. Bu iki haftamız çok önemli. Bu iki karşılaşmadan da iyi sonuçlarla sahadan ayrılıp üst sıralara doğru çıkışa geçmeliyiz.
Bulancakspor, sezon öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor, 2023-2024 sezonunda şampiyonluk için mücadele edecek. İnşallah lige iyi bir başlangıç yapar ve istediğimiz noktada tamamlarız.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4559’uncu Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL