Köşe Yazısı

Akılda Kalan Profesyonel Ligdeki Bulancakspor

Bulancakspor sevdası bitmek tükenmek bilmiyor. Taraftar sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyor. Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan temsilcimiz Yeniyolspor ile play-out maçında karşılaşmıştı. Artık bu sezon ligi daha fazla domine etmemiz ve..

Akılda Kalan Profesyonel Ligdeki Bulancakspor
Bulancakspor sevdası bitmek tükenmek bilmiyor. Taraftar sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyor. Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan temsilcimiz Yeniyolspor ile play-out maçında karşılaşmıştı. Artık bu sezon ligi daha fazla domine etmemiz ve bir üst lige çıkmamız gerekiyor. Onun içinde bu sezon güçlü bir kadro ile mücadele etmemiz gerekli. Yıllardır Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren kırmızı-şimşekler, lig kurulduğu günden itibaren mücadele ediyor.  Zaman zaman şampiyonluğa takım kurmasına rağmen bu şehre şampiyonluğu getiremediler. İnşallah bu sene Şampiyonluğa erişeceğiz.
Bulancakspor 2023-2024 sezonunda şampiyonluk kadrosu kurulduğu kamuoyunda söylentiler vardır. Ama daha kulüp yetkililerinden resmi bir açıklama gelmedi. Kulüp başkan vekili Emrullah Guguk geçen sezon bitiminde tarafına söz vermişti. Bu sezon iddialı bir kadro kuracağını söylemişti.
Geçen sezon sonradan takıma dahil olan teknik direktör Mustafa Adam takımı ligde bırakmıştı. Eynesil Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan Adam, bu sezon takımda kalma kararı aldı. Şampiyonluk için çok umutlu olan Mustafa Adam transfer konusunda bizzat ilgileniyor gibi gözüküyor. İnşallah şampiyon bir kadro kurarak bu sene profesyonel lige çıkarız.
Kulislerde söylenen haberlere göre 15 futbolcu ile anlaşan Bulancakspor, çoğu 3.lig ayarında ve şampiyonluk yaşamış futbolcular olduğu gelen bilgiler arasında.
Taraftarın ve Bulancak halkının açıklamaları sabırsızlıkla bekleniyor. Taraftar gurubu fora tayfa olayları yakinen takip ettiği görünüyor.
Çoğu takımın korktuğu zorlu deplasmanlar arasında bulunan Bulancak deplasmanı bu sezonda çoğu takımı dize getirecek gibi gözüküyor.
Bulancak ilçesi futbolu seven bir ilçe olduğu yıllardır görünüyor. Bulancak halkı o tribünleri dolduracağından hiç şüphemiz yoktur. Bu taraftar artık şampiyonluk bekliyor. Umarım mutlu olacağımız bir sezon geçiririz.
Kulüp yetkililerine, teknik ekibe ve değerli Belediye başkanı Recep Yakar Bey’e bu sezon şampiyonluğu armağan etmesini bekliyoruz. Kendilerinin destekçileri olduğumuzu bilmesini isteriz. O sene bu sene demek istiyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL