Köşe Yazısı

6’NCI İYİ YIL KUTLANDI…

Türkiye genelinde 81 il ve 922 ilçede İYİ Parti’nin 6’ıncı yıl kutlamaları büyük coşkuyla kutlandı. Birlik içinde nice altı yıllar temennileri edilerek dayanışma örneği gösterildi Bulancak İYİ PARTİ Teşkilatı tam..

6’NCI İYİ YIL KUTLANDI…

Türkiye genelinde 81 il ve 922 ilçede İYİ Parti’nin 6’ıncı yıl kutlamaları büyük coşkuyla kutlandı. Birlik içinde nice altı yıllar temennileri edilerek dayanışma örneği gösterildi Bulancak İYİ PARTİ Teşkilatı tam kadro kutladı.

Filistin – İsrail Savaşı’nın acı yüzü maalesef yine Çocuklar! İsrail’in Gazze Şeridi’ne başlattığı saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 10 bine yaklaştı. Gazze’de 3 bin 760’ı çocuk olmak üzere 9 binden fazla kişi de hayatını kaybetti. Susuz, elektriksiz ve yakıtsız kalan Gazze her gün tonlarca bombaya maruz kalıyor. İsrail günlerdir bombaladığı Gazze Şeridi’nde, 7-26 Ekim arasında henüz bir yaşını doldurmamış 133 bebeği katletti. Bu vicdansızlık bir an önce son bulmalı. Masum çocuklar ve siviller yaşamayı hak ediyorlar. İnşallah en kısa sürede ateşkes sağlanır…

Serbest piyasadaki fındık fiyatlarında geçtiğimiz haftalarda yaşanan sert düşüş duraksadı. Şuan da piyasada 100 TL olan fındık, vatandaşların beklentisini karşılamıyor. Üreticiler yılbaşında fındık fiyatlarında bir artış olacağını düşündüğünden şu sıralar beklemeyi tercih ediyorlar. İnşallah vatandaşlar daha fazla mağduriyet yaşamaz ve mahsullerini hak ettikleri değerden satabilirler.

Türkiye’de ve dünyada her yıl binlerce çocuk lösemi hastalığına yakalanmakta, küçük bedenler uzun ve hassas bir tedavi sürecine girmektedir. Lösemi, tedavi edilebilen bir hastalıktır. Lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulması oldukça önemlidir. Çünkü lösemili çocuklarımızın en temel ihtiyacı sevgi ve umuttur. Lösemili Çocuklar Haftası, minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın sağlanacağı bir haftadır. 2-8 Kasım LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI’nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasını temenni eder, lösemi hastalığıyla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.

Bu hafta evimizde Erzurumspor ile mücadele edeceğiz. Mehmet Birinci yönetiminde ligde oynayacağımız ilk ev maçımız olacak. Geçen hafta deplasmanda 1 puan aldık. İnşallah bu hafta evimizde galip geleceğiz.

1926 Bulancakspor, Pazar günü Çayeli Spor’ a konuk oluyor. Namaglup olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta Teknik Direktörümüz Mustafa Adam’ın istifa etmesi bizleri şaşırttı. İnşallah deplasmanda 3 puan alan taraf biz oluruz.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4587’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL