Köşe Yazısı

2023, Hoş Geldin

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen, henüz tam olarak bitmese de bittiğine inanmak istediğimiz salgının ardından gelen yeni bir yıl; yeni olanın güzel olacağına inancımız ile karşıladığımız 365 yeni gün.. Hoş gel;..

2023, Hoş Geldin

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen, henüz tam olarak bitmese de bittiğine inanmak istediğimiz salgının ardından gelen yeni bir yıl; yeni olanın güzel olacağına inancımız ile karşıladığımız 365 yeni gün.. Hoş gel; güzellikler, sağlık, mutluluk, bereket, bolluk getir…
2023; güzel bir yıl olsun. Topraklarımızdaki ekinlerin, seller ile akıp gitmediği, mimari mirasımız olan yapıların yıkılmadan korunabildiği, soyut miraslarımıza, gelenek ve göreneklerimize, ustalıklarımıza, ağacımıza, buğdayımıza sahip çıkabildiğimiz, bilim ve teknolojiyi yaşamı kolaylaştırıcı alanda kullandığımız, gençlerin üretime daha çok katıldığı bir yıl olsun…dileklerim uzar da gider..
2023, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 100. yılı olacak; kuruluşunu, kuruluş ilkelerini anımsayarak, sahip çıkacağımız, “ilelebet payidar kalacak bir Cumhuriyet”. Cumhuriyetimiz’in 100. yılında; M. Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bu toprakları korumak, yeniden özgür kılmak adına yürüttükleri mücadeleyi anımsayacağız. 100. yılı karşılamak çok büyük bir sorumluluk da getiriyor; daha çok çalışmanın, ülkesini seven bireyler olarak daha da verimli olmanın, ülkenin gelişmesine katkı sağlamanın daha da önemli olduğu bir yıl.
Geçmişimizi öğrenip, günümüze ve geleceğimize sahip çıkacağımz, sahip olduğumuz değerleri öğrenip, benimseyip, koruyacağımız bir yıl…binlerce yıl olsun.. Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasi, laiklik ve özgürlüğünden vazgeçmeyeceği bin yıllar.
Güzel ülkemiz için, bu güzel topraklarda daha güzel günler görmek için yapacak çok iş, üretilecek çok yeni değerler var… birlikte üretmek ve huzur içinde yaşamak dileklerimle.
M. Kemal Atatürk’ün “……… Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır”. cümlesini hatırlayarak.. bir kez daha Hoş Geldin Yeni Yıl..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL