Köşe Yazısı

1926 Bulancakspor Kötü Gidişe Dur Demelidir

Hafta sonu Pazar günü Bulancak ilçe stadında Serhat Ardahan spor ile oynadığı müsabakayı 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 mağlûp oldu. İki hafta üst üste yenilen Bulancak spor yüzler gülmüyor. Geçen..

1926 Bulancakspor Kötü Gidişe Dur Demelidir

Hafta sonu Pazar günü Bulancak ilçe stadında Serhat Ardahan spor ile oynadığı müsabakayı 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 mağlûp oldu.

İki hafta üst üste yenilen Bulancak spor yüzler gülmüyor. Geçen hafta göreve yeni başlayan Bulancakspor teknik direktörü Ergun ortakçı bu hafta takımın başında ilk maçına çıktı. Tecrübesi ile takıma bir şeyler katmak isteyen hocamız şampiyonluklar yaşamıştır. Tecrübesi hiç tartışılmayacak olan hocamızın bu puan kaybı nazar boncuğu olsun diyoruz.

Bu şehre ve coşkulu taraftara şampiyonluk yakışır diyoruz. Koca çınara önümüzdeki hafta karşılaşacağı Arhavi spor müsabakasında başarılar diliyoruz.

Bu hafta oynanan diğer futbol müsabakaları şöyle sonuçlandı. Tek süper amatör temsilcimiz. Alidurağı gençlik spor işler yolunda değil gibi. Üste üste üç mağlubiyet alan temsilcimiz hafta sonu Tirebolu ilçesi temsilcisi Tirebolu spor ile Bulancak Ek sahada karşılaştı.  Temsilcimiz 2-1 öne geçmesine rağmen 4-2 yenildi. Temsilcimiz önümüzdeki hafta çınarlar spor ligden çekilmesi nedeni ile bay geçecektir

1.Amatörde ise Ballıca spor İhsaniye sporu farklı skor ile yenmesini bildi. Pazarsuyu Yıldız Spor maçta favori olan Dereli spora 3-1 yenildi.

Diğer temsilcimiz Bahçelievler spor ise misafir ettiği Üçkale spora 2-0 gibi bir skorla yenildi.

Bu hafta Bulancak temsilcilerimiz taraflarını yüzünü güldürmedi. Bundan sonraki maçlarda temsilcilerimize başarılar diler. Bundan sonraki maçlarda güzel haberleri buradan duyurmak bizleri nasip olur diyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL