Köşe Yazısı

12 ŞEHİDİMİZ VAR !!!

  İYİ Haftalar… Şehidin yazmış olduğu üç satırlık yazı çok şey ifade ediyor; YAĞMUR ISLANMAYANA AŞK YAŞAMAYANA SAVAŞ SAVAŞMAYANA GÜZEL. Bundan sonra neler yazılsa anlamayan anlamaz. Bin yedi yüz elli..

12 ŞEHİDİMİZ VAR !!!

 

İYİ Haftalar…

Şehidin yazmış olduğu üç satırlık yazı çok şey ifade ediyor;

YAĞMUR ISLANMAYANA

AŞK YAŞAMAYANA

SAVAŞ SAVAŞMAYANA GÜZEL.

Bundan sonra neler yazılsa anlamayan anlamaz. Bin yedi yüz elli metre rakımda yetmiş cm karda çadırdan karargah olur mu, nasıl bir strateji? Kasım ayında verilen bir karar yetkililer buraları hiç mi bilmiyor. Yazık bu MEHMETÇİK’ lere. Yas tutup PKK’lıları mı keyiflendireceğiz tıpkı GAZZEDE’ de kilere tutulan yas gibi… Savunma bakanlığının becerisi bu mu? İçimiz yanıyor 23 yaş-30 yaş’ lı gençlere.

ABD Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail hatta NATO bile bizim düşmanımız terör örgütünün bütün silahları bunların imalatı yani bunlar vermiş işte müttefik denilenler.

Millet vekillerinin 20-25 yaşında ki çocukları iş adamı oluyor, vatandaşın 20 yaşında ki çocukları ŞEHİT oluyor. Sizler neymişsiniz ya.

Türk radyo ve televizyonu TRT’ de ŞEHİT var TRT’ de eğlence son hızıyla devam. Metin Şentürk’ e yazıklar olsun sizlere. İSTİFA edin TRT Genel Müdürü.

Sağlık konusunda dikkatli olalım. Kış geldi covid ve benzerleri oluşmaya başladı. Maske kalabalık yerlerde kullanılmalı.

İsrail’in GAZZE katliamı son hızıyla devam ediyor. Bütün Dünya ülkeleri görmüyor, çığlıklarını duymuyor. Ne NATO ne AB ne de İSLAM alemi. İnsanlık ölmüş herkes başının çaresine baksın.

SAYGILARIMLA

hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ ımın yokluğunun 4641’inci günü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL