Köşe Yazısı

Gündem Giresun

Giresunspor sezon öncesi hazırlıkları 2.eta-bını tamamladı. Bu hazırlıklar kapsamında 3 hazırlık maçına çıkan takımımız; Manisa ile 1-1 beraber kalırken Şanlıurfa ve Sakaryaspor’a 2-1 lik skorla kaybetti. Takımımız 3 Ağustos perşembe..

Gündem Giresun

Giresunspor sezon öncesi hazırlıkları 2.eta-bını tamamladı. Bu hazırlıklar kapsamında 3 hazırlık maçına çıkan takımımız; Manisa ile 1-1 beraber kalırken Şanlıurfa ve Sakaryaspor’a 2-1 lik skorla kaybetti.
Takımımız 3 Ağustos perşembe günü Giresunspor tesislerinde toplanarak çalışmalarına devam edecek. İlk maçımızı evimizde oynayacağız. Açılış ma-çımız Bodrumspor ile sonraki hafta Çorum deplasmanına gideceğiz. 3.hafta Bandırmaspor’u konuk edeceğiz.
Giresunspor, şehrimizin en büyük marka değeridir. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Şuan sıkıntılarımız var. Maddi açıdan zor günler geçiriyoruz. Transfer yasağımız var. Transfer tahtamız açılana kadar gençlerimize güveneceğiz. Genç oyuncularımız da bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekiyor. TFF 1.ligde oynama fırsatı bulacaklar. Ellerinden geleni yapmaları lazım. Gün birlik olma zamanıdır.
Giresunspor’umuzu tekrar Süper Lig’de görmek istiyoruz. Giresunspor’un Süper Lig’de kalıcı olması için alt yapı çalışmalarına önem verilmesi gerekiyor. Bizlerinde taraftarlar olarak takımımızın iyi günde nasıl yanında oluyorsak kötü gününde de yanında olmamız gerekmektedir.
Bulancakspor, transfer de atağa kalktı. Ömercan Aslan ve Murat Kara transferinden sonra Berkay Doğanay, Furkan Aksu ve Onur Kurt’u da renklerine bağladı. Şampiyonluk parolası ile yola yönetim emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Önümüzde ki günlerde de yeni transfer haberlerini bekliyoruz. İnşallah bu sezon güzel bir kadro kuracağız ve özlediğimiz şampiyonluğu yaşayacağız.
Kadrosunu 2.lig ve 3.lig tecrübeleri olan oyuncuları dahil eden Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz bu sezon adından söz ettirecek.
Tecrübeli Teknik Direktörümüz Mustafa Adam daha önce BAL liginde şampiyonluk yaşadı. İnşallah bu sene tekrar şampiyonluk yaşayacağız. Güzel günler yakın.
Giresun’un gururu Milli sporcu Cansu Bektaş, Gençler kategorisinde 45 Kg’ da Avrupa Şampiyonu oldu. Cansu Bektaş, silkmede 70, koparmada 85 toplamda 155 kiloluk derecelerle üç altın madalya kazandı ve Avrupa Şampiyonu oldu.
Milli Gururumuz Cansu Bektaş’ı canı gönülden tebrik ederim.
Filenin Efeleri bizleri bir kez daha gururlandırdı. Millerimiz FIVB Challenger Kupasında şampiyon olarak Milletler Ligi’ne yükselmeye hak kazandı. Millilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL