Köşe Yazısı

Giresunspor Sezonu Açtı

Bu hafta evimizde Bodrum FK’yı ağırladık. Maalesef sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. 69. dakikada takımımız 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında yediğimiz gol ile de üzüldük. Uzatma dakikalarında kaçan bir puanımız..

Giresunspor Sezonu Açtı

Bu hafta evimizde Bodrum FK’yı ağırladık. Maalesef sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. 69. dakikada takımımız 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında yediğimiz gol ile de üzüldük. Uzatma dakikalarında kaçan bir puanımız oldu. Lige puan ile başlamak hem oyuncularımız hem taraftarlarımıza moral olabilirdi ama olsun. Gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadromuz var. Rakibimiz tecrübeli bir takımdı. Bundan sonraki haftalarda takımımız deneyim kazanacaktır.
Ligin 2.haftasında 18 Ağustos Cuma günü Çorum FK’ya konuk olacağız. İnşallah bu deplasmandan puan veya puanlar ile döneriz. Oyuncularımız maç oynadıkça daha iyi olacaklardır. Gelecek haftalarda takımımız daha iyi olacak. Gençlerimiz deneyim kazandıkça daha özgüvenli oynayacaklardır. Bu da takımımıza puan veya puanlar olarak geri dönecek.
Gençlerimiz için bulunmaz bir nimettir bu. Alt yapımızdan kadromuza dahil ettiğimiz gençler, 1.lig tecrübesi kazanacaklar. Gençlerimiz hem kendileri için hem de arma için elinden gelenin fazlasını yapmaları gerekmektedir.
Ocak ayına kadar transfer yasağımız bulunuyor. O yüzden genç oyuncularımızla mücadele vereceğiz. Alt yapıda oynayan oyuncularımızın da daha özverili çalışmaları gerekiyor. Yönetimimizin bundan sonraki süreçte alt yapımıza gereken önemi vermesi gerekiyor. Transfer yasağımız kalkana kadar alabildiğimiz kadar puan almamız gerekmekte.
Taraftarlarımızın her daim Giresunspor’un yanında olması lazım. Zor günler geçiriyoruz. 7’den 70’e kulübümüze destek olalım. Kulübümüzün bizlere ihtiyacı var. İyi günde de kötü günde de Giresunspor’un her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.
Bulancakspor’umuz sahaya indi. Sezon öncesi çalışmalarına başladı. Şampiyonluk mücadelesinde adından söz ettirmek isteyen Bulancakspor son olarak 4 isimle daha anlaştı.
Kırmızı-beyazlı ekibimiz Orhan Safa Barip, Fatih Özen,Soner Yirmibeş ve Abdulkerm Varol’u renklerine bağladı.
Bulancakspor, Teknik Direktör Mustafa Adam yönetiminde Bulancak İlçe Stadında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Tecrübeli ve iddialı bir kadro kuruyoruz. Bu sezon profesyonel liglere tekrar döneceğiz. Bulancakspor, köklü bir kulüp. Geçmişinde 2.lig ve 3.lig tecrübesi bulunuyor. Bulancakspor’u tekrar hakkettiği yerlere gelmesi bizlerin en büyük temennisidir.
Bizlerde taraftarlar olarak tribünde yerimizi alacağız. Ve sezon sonunda da mutlu sona ulaşacağız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL