Köşe Yazısı

Giresunspor Hazırlıkları Devam Ediyor

Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarının 2. etabına Bolu’da devam ediyor. Bolu kampımız 31 Temmuz’da bitiyor. Sonrasında takımımız Giresun’a gelip çalışmalarına devam edecek. TFF 1.Ligin ilk haftasında 13 Ağustos Pazar günü evimiz..

Giresunspor Hazırlıkları Devam Ediyor

Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarının 2. etabına Bolu’da devam ediyor. Bolu kampımız 31 Temmuz’da bitiyor. Sonrasında takımımız Giresun’a gelip çalışmalarına devam edecek. TFF 1.Ligin ilk haftasında 13 Ağustos Pazar günü evimiz de Bodrumspor’u konuk edeceğiz.
Giresunspor, sezonun ilk yarısında transfer yasağının olması nedeniyle alt yapı ağırlıklı bir kadro ile mücadele edecek. Alt yapımızdan A takıma alına oyuncularımız sezonun ilk yarısında ter dökecek. Gençlerimiz için de bulunmaz bir fırsat. İnşallah genç oyuncularımız karşılarına çıkan bu fırsatı çok iyi değerlendirir.
Forma aşkı için, arma aşkı için ligin ilk yarısında gençlerimiz mücadele edecek. İnşallah transfer yasağımız ligin ikinci yarısında kaldırılır.
Bu süre zarfına kadar takımımızın alabildiği kadar puan alması gerekiyor. Transfer yasağının kaldırılmasıyla beraber takıma takviyeler yapılacaktır. Bu sezon zor olacak. Kolay bir sezon geçmeyecek. O yüzden takımda olan her kesin maksimum seviyede oynaması gerekiyor.
Giresunspor, bu sezon TFF 1.ligde kalması gerekiyor. Bu sezon ligde kalalım sonrasında tekrar kadro yapılanmasına gidip Süper Lige çıkmamız gerekiyor. Giresunspor’un bu zor zamanlarında biz taraftarlar olarak kulübün yanında olmamız gerekiyor. Maddi ve manevi desteğimizi takımdan esirgememiz lazım.
Giresunspor, bizim en büyük gurur kaynağımızdır. Profesyonel liglerdeki en büyük temsilcimizdir. Şehrimizin markasıdır. O yüzden iyi günde de kötü günde de takımımızın yanında olmalıyız.
1926 Bulancakspor, ilk olarak Teknik Direktör Mustafa Adam ile devam kararı aldıklarını açıkladılar ve sonrasında da Ömercan Aslan’ı kadroya dahil ettiklerini. Bulancakspor, bu sezon TFF 3. ligi istediklerinin sinyallerini vermeye başladılar.
Aldığım duyumlara göre Başkan ve yönetim şampiyon kadro kurmayı planlıyor ve o doğrultuda ilerliyor. 1926 Bulancakspor, geçmişi olan bir kulüptür. İnşallah Bulancakspor’umuzu tekrardan profesyonel liglerde görürüz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL