Köşe Yazısı

Futbol Bu Hafta Yüzümüze Güldü

Şehrimizde futbolda güzel sonuçlar ve güzel maçlar izledik. Asırlık çınar Bulancakspor bu hafta misafir ettiği Ulubey Belediyespor’u 1- 0 yendi. Rahat bir nefes alan Bulancakspor hanesine altın değerinde üç puan..

Futbol Bu Hafta Yüzümüze Güldü

Şehrimizde futbolda güzel sonuçlar ve güzel maçlar izledik. Asırlık çınar Bulancakspor bu hafta misafir ettiği Ulubey Belediyespor’u 1- 0 yendi.
Rahat bir nefes alan Bulancakspor hanesine altın değerinde üç puan yazdırdı. Alt sıralardan kurtuluş sinyali yaktı. Puanını sekize çıkardı. Bu hafta sonu ise deplasmanda Erzincan Ulalarspor ile karşılaşacaktır. Diğer il temsilcimiz Görelespor ise Niksar Belediyespor karşılaştı üzücü bir skorla 7-0 yenildi. Hafta sonu ise kendi seyircisi önünde Ünye Spor ile karşılaşacaktır.
Süper Amatör’de ise bir derbi izledik Bulancak ilçesini temsil eden iki süper amatör takımı karşılaştı. İhsaniye spor ile Alidurağı Gençlik Spor karşılaştı maça yoğun ilgi vardı maç Piraziz İlçe Stadında oynandı bol gollü geçti. Maçı güzel futbolu ile Alidurağı Spor 4-2 kazanmasını bildi ve kolay rakip olamadığını tüm rakiplerini gösterdi. Ve önümüzdeki hafta çok önemli olan Süper Amatör Ligi yakından ilgilendiren Alidurağı Gençlikspor ve Es Es Gençlikspor karşılaşacaktır maça yoğun ilgi olacaktır. 1. Amatör ise temsilcimiz Bahçelievler yoluna dolu dizgin devam ediyor dördüncü maçında namağlup olarak zirvede Darıköyspor 5-1 gibi net skorla yendi.
Diğer temsilcimiz Çotanak Spor ise Ören Belediye Spor ile Görele ilçe standında karşılaştı maç güzel ve gollü geçti. Çotanak Spor ise maçı uzun süre 2-1 önde sürdürmesini rağmen uzatmalarda yediği golle 2-2 bitti ve puanlar paylaşıldı. Bu hafta bizim heyecanlı ve ekstralı maçlar bekliyor. Bulancak derbisi Bahçelievlerspor ve Çotanak Spor karşılaştır . Maçın güzel ve zevkli bir futbol olması dileğimle bütün futbol severleri maçlarımızı davet ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL