Köşe Yazısı

Bulancak’ta Amatör

Bu hafta Bulancak takımları güzel sonuçlar ile Bulancaklı futbol severleri sevindirdi. Bu hafta oynanan maçları kısaca yazalım. Şehrin abisi Bulancakspor bu hafta pazar günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile üniversite stadında..

Bulancak’ta Amatör

Bu hafta Bulancak takımları güzel sonuçlar ile Bulancaklı futbol severleri sevindirdi. Bu hafta oynanan maçları kısaca yazalım. Şehrin abisi Bulancakspor bu hafta pazar günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile üniversite stadında futbol müsabakasına çıktı. İki takımı yakınen ilgilendiren maç güzel ve zorlu geçti. Maçı Bulancakspor 1-0 kazandı, hanesine üç puan yazdırdı ve bir nefes aldı. Bu hafta ise ligin iddialı takımlarından Tokat Belediye Plevnespor ile tokat ilçe stadında futbol müsabakasına çıkacaktır.
Asırlık çınara başarılar dileriz. Diğer temsilcimiz Alidurağı Gençlikspor Piraziz İlçe Stadında Şebinkarahisar spor ile karşılaştı temsilcimiz istekli güzel futbolu ile göz doldurdu 1-0 öne geçmesine rağmen rakip durumu eşitledi. Alidurağı spor akın akın gelmesine rağmen atakları gole çeviremedi. Maçın son dakikalarına girerken temsilcimiz dol oldu yağdı. Son dakikalarda iki gol bularak maçı 3-1 kazanmasını bildi ve üç hafta sonra puan alarak nefes aldı. Önümüzdeki hafta ise ilçe takımı olan Tireboluspor ile ilçe stadında karşılaşacaktır. Şimdiden temsilcimize başarılar dileriz.
1. Amatör ligin iddialı takımlarından olan Bahçelievler spor ise deplasmanda Altunsuspor ile karşılaştı. Güzel futbolu ile temsilcimiz sahadan 2-0 galip gelerek zirvedeki yerini korudu. Galibiyeti ile tarafını ve futbol severleri sevindirdi. Önümüzdeki hafta ise kendi seyircisi önünde sökenspor ile karşılaşacaktır. Diğer temsilcilerimiz Ballıcaspor ve Çotanakspor bu hafta birbirleri ile karşılaşmışlardı. Maçta iki ekip birbirlerine üstün gelmediler maçın 1-1 bitmesiyle puanları paylaştılar. Önümüzdeki hafta Ballıcaspor Giresun merkez takımı ile karşılaşacaktır. Çotanakspor ise Piraziz İlçe Stadında Giresun Teyyaredüzüspor ile karşılaşacaktır. Diğer temsilcilerimiz Pazarsuyu Yıldız Spor ise Giresun amatörün köklü kulüplerinden Akınspor ile futbol müsabakasına çıkacaktır.
Temsilcilerimize Başarılar Dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL