Köşe Yazısı

Bulancakspor Lidere Dur Dedi !

1926 Bulancakspor sahasında konuk ettiği grup lideri Doğubayazıt FK’yı 1-0 yenerek çok önemli bir 3 puanı hanesini yazdırdı. Doğubayazıt FK bu sezon ki ilk mağlubiyetini aldı. 1926 Bulancak maça Miraç,..

Bulancakspor Lidere Dur Dedi !

1926 Bulancakspor sahasında konuk ettiği grup lideri Doğubayazıt FK’yı 1-0 yenerek çok önemli bir 3 puanı hanesini yazdırdı. Doğubayazıt FK bu sezon ki ilk mağlubiyetini aldı.
1926 Bulancak maça Miraç, Erol, Ömercan, Fatih, Orhan, Zafer, Soner Yirmibeş, Şükrü, Murat Kara, Soner Özdemir, Mustafa 11’i ile sahaya çıktı.
Maçın hakemleri M. Furkan Dursun, Musa Çetindemir, Mustafa Saydan üçlüsünün yönettiği maçta 1926 Bulancakspor ilk yarıda güzel futbol oynamasına rağmen golü bulamadı ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya hızlı bir şekilde başlayan Bulancakspor rakibine soluk aldırmadı. Dakikalar 75’i göstermesi ile Murat Kara’nın müthiş golüyle 1-0 öne geçti. Beklentilerin yüksek olduğu Koca çınar 1926 Bulancakspor geçen haftalarda taraftarını ve camiayı futbol severleri üzmüştü. Kazandığı ve güzel futbolu ile yeşil ışık yaktı.
Uzun yıllardır profesyonel liglerden uzak kalan koca çınar artık ait olduğu liglere dönmelidir. Bu şehir ve taraftar profesyonel ligleri hak ediyor. Uzun yıllar profesyonel liglerde forma terleten kırmızı şimşekler 3.lig çıkmasını canı gönülden istiyoruz.
Profesyonel liglerde çoğu takımın korkulu rüyası olan Kırmızı şimşekler eski günlere dönmesini canı gönülden istiyoruz. Bundan sonraki müsabakalarda kendilerine başarılar diliyorum. O sene bu sene olması temenni ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL