Köşe Yazısı

İşler Kötüye Gidiyor

Şehrin simgesi Bulancakspor bu hafta Tokat deplasmanında mücadele etti. Tokat Belediye Plevnespora 4-0 yenildi. Geçen hafta umutlu futbolu ile deplasmanda üç puan alan temsilcimiz bu hafta sınıfta kaldı. Kırmızı şimşeklerin..

İşler Kötüye Gidiyor

Şehrin simgesi Bulancakspor bu hafta Tokat deplasmanında mücadele etti. Tokat Belediye Plevnespora 4-0 yenildi.
Geçen hafta umutlu futbolu ile deplasmanda üç puan alan temsilcimiz bu hafta sınıfta kaldı. Kırmızı şimşeklerin bir an önce ayağa kalkması gerekiyor.
Bölgesel Amatör Lig 4.grupta yer alan temsilcimiz, 8.hafta sonunda 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 13.sırada yer alıyor. Bulancakspor ligin 9 haftasında evinde Ulubey Belediyespor’u ağırlayacak. İnşallah bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp ayağa kalkarız. Bulancakspor’umuzu daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.
Giresun Süper Amatör’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Süper Amatör ligde ilçemizi temsil eden 2 güzide takımımız bulunuyor. Ali Durağı Gençlikspor ve Bulancak İhsaniye Gençlikspor. Ali Durağı Gençlikspor lige alışarak oynadığı son iki karşılaşmadan da galip geldi.
Ali Durağı, Tireboluspor deplasmanından 2-1 galip ayrılırken İhsaniye Gençlikspor, Şebinkarahisar deplasmanında sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
En fazla takımımızın olduğu lig Giresun 1. Amatör liginde de 3 haftayı geride bıraktık. Bu hafta Ballıca spor deplasmanda Çınarlar kulübü ile 1-1 berabere kalarak hanesine bir puan yazdırdı.
Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü deplasmanda Akınspor karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Çotanak Spor evinde Teyyaradüzüspor’u 2-1 yenerek 3 puan aldı.
Bahçelievlerspor deplasmanda Sökenspor’u 1-0 yenerken puanını 9’a çıkardı. Bahçelievler spor üçte üç yaparak ligde zirvede yer alıyor Temsilcilerimize başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL