eğitim Yerel

TEKNOFEST Koordinasyon Toplantısı Vali Ünlü Başkanlığında Gerçekleştirildi

Vali Enver Ünlü başkanlığında; Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla TEKNOFEST Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

TEKNOFEST Koordinasyon Toplantısı Vali Ünlü Başkanlığında Gerçekleştirildi

TEKNOFEST 2022 kapsamında 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Giresun’da gerçekleştirilecek olan yarışma hazırlıklarıyla ilgili Valilik Toplantı Salonu’nda bir toplantı yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ünlü, toplantı gündemi hakkında katılımcılara bilgi vererek “TEKNOFEST’in marka gücünü biliyorsunuz. Ayakları yere basmayan, dünyanın en önemli en büyük ve en prestijli teknoloji festivali. Bunun Karadeniz’de yapılıyor olması, önemli bir ayağının da Giresun’da yapılıyor olmasından Giresun Valisi olarak gurur ve heyecan duyuyorum. Buradaki paydaşlarımız, değerli kurumlarımız, onların saygıdeğer yöneticileri ile Giresun’daki bütün kamu-özel sektör ve STK’lar başta olmak üzere herkesin bütün gücüyle ve heyecanıyla bu festivale ve organizasyona sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. TEKNOFEST Karadeniz’in ilk ayağı Giresun’da yapılacağından bize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. İnşallah güzel bir başlangıç yapıp çıtayı yüksek tutalım ve festival böyle güzel devam etsin. İnşallah finali de Samsun’da görkemli bir şekilde yapmak nasip olur temennisiyle hepinize hoş geldiniz diyor saygıyla selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL