Siyaset

Reşat Özdemir Bulancaklı’lara Seslendi; “HİZMET İÇİN BİZİ SEÇİN”

CHP milletvekili adayı Reşat Nuri Özdemir “Hak hukuk adalet mücadelemizi Meclis’te taçlandırmak için yola çıktım, sizlerden bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy partimiz CHP’ye istiyorum” dedi.

Reşat Özdemir Bulancaklı’lara Seslendi; “HİZMET İÇİN BİZİ SEÇİN”

Gece gündüz demeden köy kent dolaşan, çalmadığı kapı, sıkmadığı el kalmayan, Bulancak halkından büyük ilgi, sevgi ve destek gören Özdemir “Ben Bulancak’ın tek adayı, öz evladı ve ağabisiyim, ben bu ilçeye hizmet etmek için yetki istiyorum” ifadelerini kullanarak şunları vurguladı:

“Hizmet Etmek İçin Yetki İstiyorum”

“21 yıllık AKP hükümeti ülkemizi batağa sapladı. Başta ekonomi olmak üzere her alanda dağ gibi sorunlar var. Kimse mutlu değil. İlçemiz de, ilimiz de en geri kalmış yöreler durumunda. Öncelikle ilimizin kalkınması için çalışacağız. Ankara’da güçlü olursak hizmeti daha erken getiririz. O nedenle partimiz en az iki milletvekili ile temsili edilmeli. O bedenle bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy CHP’ye diyoruz. Başta fındığımıza hak ettiği değer verilecek, en az 4 dolar olacak. Emeklilerin maaşı açlık sınırının altında kalmayacak, emekliler asgari ücret düzeyinde bayram ikramiyesi alacak. Ev kadınları Aile Sigortası ile desteklenecek. Gençlere iş imkanı sağlanacak. Esnaf Bakanlığı kurulacak ve esnafın sorunları çözülecek.

Köy okulları da sağlık ocakları da açılacak, öğretmen ve ziraat mühendisleri atanacak. Orman köylülerinin, balıkçıların sorunları çözülecek. Engelli maaşları iki katına çıkarılacak. Sağlık ve eğitim sistemi iyileştirilecek.

“Bir Oy Kılıçdaroğlu’na, Bir Oy CHP’ye”

CHP milletvekili adayı Reşat Nuri Özdemir;  herkesi Cumartesi günü Giresun’da yapılacak Demokrasi Mitingi’ne davet ederek; “Bu ucube sistemi değiştirmek için; Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı iktidar, CHP de Giresun’dan en az iki vekil çıkarmalı. Bize inanın, bize güvenin, birlikte yine baharları getirelim” çağrısı yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL