Siyaset

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman Belediye Meclisinin 2.toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman 2 Mayısta tarihinde 2. defa toplanacak olan Belediye Meclisi toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu.
HAYIR OLSUN İNŞALLAH !

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman Belediye Meclisinin 2.toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman 2 Mayısta tarihinde 2. defa toplanacak olan Belediye Meclisi toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu.

HAYIR OLSUN İNŞALLAH !

“ Bizler siyaseti temiz yapmak istiyoruz. Çirkef siyasetin kimseye ve Giresun’a bir fayda sağlamadığı defalarca test edildiği herkesin malumu bir gerçektir. O nedenle bizleri bu mecraya çekmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Çatışmadan beslenenler; söyledikleri onlara gelecekte kendilerini iyi hissettirmeyecektir. Hep geçici değerlere ve dostluklara sahiplerdir.

GİRESUN SAHİPSİZ DEĞİL!

Amacımız; Bizleri seçen hemşerilerimize Giresunlu muhalefet MHP Belediye Meclis üyeliği hakkıyla nasıl yapılır göstermektir. Önümüzde 5 yıl gibi çok uzun bir zaman var.

Bu şehrin sokaklarında herkes kimin ne olduğunu biliyor ve görüyor. Bizler iyi bir üniversitede eğitim aldık, gerek yurtiçinde gerek yurtdışında hala yoğun iş temposuyla çalışıyoruz. Bizlerin Giresun’a hiçbir yanlışı olmamıştır, olmayacaktır.

Unutulmasın ki; vatandaşlarımız Başkana ve Belediye Meclisine ayrı ayrı oy verdi. Mecliste bizi seçti. Biz kendi çıkarımız ve menfaatimiz için mücadele etmiyoruz. Daha önce Belediye Meclis üyeliğini şahsi maddi menfaati için kullanan, kendini pazarlayan veya partisini pazarlayan siyasi enkazlardan olmayacağız. “

BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK DAHA DEĞERLİDİR

Yaman yazılı olarak yaptığı açıklamasını

“Milliyetçi Hareket Partisi kadroları teknik, siyasi, iktisadi vb kadrolarla donanmıştır. Gölgesi Türk ve İslam dünyasında Ulu bir çınardır. Her alanda bilgi ve deneyimi olan kendi içerisinde ekip ve komisyonlarca genel ve yerel gündemi takip edip, yorumlayan ve bu dönemde de şehrimizde milletvekili ile temsil olunan bir partidir. Hiçbir şekilde şahsi ve partisel taraflı olarak değil şehrimizin ve ülkemizin çıkarları doğrultusunda hareket ederek destek veya uyarı bağlamında açıklamalar yapar.

Belediye Başkanımız Fuat Köse bizim için malum kişilerden çok daha değerlidir. Ona yanlış yaptırmak bu şehre ihanettir. Ona alelacele kararlar aldıranlar, açıklamalar yaptıranları, kişisel zenginlik ve menfaat için yanaşmaya çalışanları kendilerini açığa çıkartmaya devam edeceğiz…

Sayın Fuat Köse’nin dürüstlüğünden, hakkaniyetinden ve Giresun sevdasından kesinlikle şüphemiz yok. Oda en kısa zaman içinde kimlerin ne olduğunu görecektir. Bir kez daha vurgulamak istiyoruz ki. Muhalefet de olsak, bu şehirde güzel şeylere diğer Meclis Üyesi ve Başkanımızla hep birlikte imza atıp destek verip, yanında duracağız ama yanlış bulduğumuz konularda da Şehir-i Eminimizi uyaracağız.

Allah biz meclis üyelerine güvenip oy veren Giresunlu hemşerilerimize bizleri mahcup etmesin inşallah.. “ ifadelerini kullanarak bitirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL