Siyaset

MİLLETVEKİLİ SİBEL SUİÇMEZ GÖREVİNE BAŞLADI

CHP Trabzon Milletvekili, ayrıca gazetemiz İmtiyaz Sahibi OSMAN KIROĞLU’nun kuzeni, SİBEL SUİÇMEZ, Meclis’in 28. yasama dönemine dair düzenlenen yemin töreninin ardından görevine başladı.

MİLLETVEKİLİ SİBEL SUİÇMEZ GÖREVİNE BAŞLADI

     

Suiçmez, “TBMM’de yemin ederek görevimize başladık. Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için durmadan, yorulmadan sonuna kadar mücadele edeceğiz! TBMM 28. Dönem Milletvekili olarak beni meclise taşıyan değerli Trabzon halkına, oylarımızı son ana kadar koruyan fedakar seçim görevlilerimize, avukat arkadaşlarıma, CHP ve Millet İttifakı İl, İlçe Örgütlerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, birlikte mücadele verdiğimiz adaylarımıza ve destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” açıklamasında bulundu.
Meclis’te görevine başlar başlamaz Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez partisi tarafından TBMM Katip üyeliğine seçildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “28. Dönemde partimizin TBMM Grup Başkanlığına seçilen Özgür Özel, Grup Başkanvekilliklerine seçilen Ali Mahir, Gökhan Günaydın, Burcu Köksal, TBMM Başkanvekilliğine seçilen Gülizar Biçer, TBMM İdare Amirliği’ne seçilen Ensar Aytekin, TBMM Katip Üyeliklerine seçilen Sibel Suiçmez, Elvan Gezmiş ve Asu Gedik’i tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Milletvekili Sibel Suiçmez’i ailesi ve sevenleri törende yalnız bırakmadı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL