Genel Güncel Siyaset

KÖSE; ‘’GİRESUN HALKINA BİR MÜJDEM VAR KAZANIYORUZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse Gazi Caddesi’nde net konuştu.

KÖSE; ‘’GİRESUN HALKINA BİR MÜJDEM VAR KAZANIYORUZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse Gazi Caddesi’nde net konuştu. Köse Giresun halkını sandığa davet ederek, açık ara öndeyiz kazanıyoruz dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Divan Kâtip Üyesi Elvan Işık Gezmiş, önceki dönem Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Gökhan Şenyürek, Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle Gazi Caddesinde halkla kucaklaşan Köse; ‘’Anketlerde açık ara öndeyiz, Pazar günü Giresun kazanacak’’ dedi.

Halkın belediyesini Giresun halkıyla birlikte kuracaklarını söyleyen Köse; ‘’Giresun sosyal belediyeciliğe kucak açtı. Partimiz tek vücut sahada çalışıyor. Seçim sürecinde birbirimize o kadar sıkı sarıldık ki, bu birlik beraberlikle Giresun’un umudu olduk. Giresun halkı arkamızda, artık özlediği yıllardır beklediği sevgi ve barış belediyesine kavuşmak için saat sayıyor. Pazar akşamı Giresun’da rantçılar değil, halkçılar kazanacak’’ dedi.

YENİ MAHALLE BAŞKAN KÖSE’Yİ BAĞRINA BASTI

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki iftar programında binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı.

‘’Fuat gelecek, dertler bitecek’’ sloganlarıyla alana gelen Köse Yeni Mahalle’den Giresun’a seslendi.

Köse; ‘’Yeni Mahalle bu akşam değişimin gerçekliğini bir kez daha gözler önüne serdi. 5 yıldır hizmet alamayan Yeni Mahalle’nin hizmetkârı olmak için geliyoruz. Giresun’u kalkındırmak için geliyoruz. El ele kol kola Giresun Belediyesi’ni hep birlikte yöneteceğiz’’ dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL