Bulancak Siyaset

MHP Bulancak’ta Tanju ALPARSLAN Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Bulancak ilçe kongresi, Bulancak Doğa Piknik Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Tanju Alparslan güven tazeledi.

MHP Bulancak’ta Tanju ALPARSLAN Güven Tazeledi

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi KONAL’ın Divan Başkanlığında gerçekleşen ilçe kongresi, Cumhur İttifakı Ortağı Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati YILDIRIM, Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR ve çok sayı da partilinin katılımıyla gerçekleşti.

Kongre sonrası açıklamada bulunan MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan; “19 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı’nın 14. Olağan Kongresine katılarak bizleri onure eden Giresun Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal’a, MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş’a, ilçe başkanlarıma, birbirinden kıymetli misafirlerimize ve değerli delegasyonu teşekkürlerimi sunuyorum. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben öğretisiyle çıkmış olduğumuz bu yolda kıymetli Ülküdaşlarımın oylarıyla güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı seçilmiş bulunuyorum. Bu kutlu yolda bizden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimiz ve Ülkücü Hareketin yılmaz neferleriyle birlikte Büyük Türkiye yolunda yorulmadan çalışmayı, gönüllüler kazanmayı ve bayrağı bir adım ileriye taşımayı kendime yol haritası yaparak; yılmadan ve yıkılmadan koşma gayreti içinde olacağım sözünü veriyor, sizleri Yüce Mevla’ya emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL