Genel

3. GELENEKSEL İLGİ GECESİ MUHTEŞEMDİ

Giresun Valiliği Özel Giresun İlgi Engelli Bakım Merkezi tarafından 3.’sü düzenlenen Geleneksel İlgi Gecesi muhteşem yine bir organizasyona imza attı.

3. GELENEKSEL İLGİ GECESİ MUHTEŞEMDİ

Giresun Valiliği Özel Giresun İlgi Engelli Bakım Merkezi tarafından 3.’sü düzenlenen Geleneksel İlgi Gecesi muhteşem yine bir organizasyona imza attı.
“Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz” sloganıyla hizmetini sürdüren engelli merkezi, belediyenin Vahit Sütlaş Sahnesi’ nde hem müzik hem tiyatro ziyafeti sundu. Geceye Giresun Vali Yardımcısı Sinan Davutoğlu ile Belediye Başkanı Fuat Köse de katıldı. Bakım Merkezi yönetim, idare ve çalışanlarının tam teşekküllü katıldığı programda
İrem Güngör’ün hazırladığı oyunu Adem Seliş, roldeki adıyla İnek Şaban, Hafize anayı ise Emel Çelik oynadı.

VALİ YARDIMCISI VE BELEDİYE  BAŞKANI DA KATILDI

Vali yardımcısı Sinan Davutoğlu ile belediye başkanı Fuat Köse programı adeta nefes almadan izledi. Cumhur Çağırıcı adlı bir engelli “Canım kurban olsun senin yoluna” ilahisini okurken platform etrafında beyaz yapraklı beyaz gül konsepti mesaj verdi. Protokol üyeleri sunucu Zeren Aydın tarafından tek tek kürsüye alınırken kısa ve özlü sözler geceye damga vurdu.
Tiyatro ekibinde de Adem Seliş, Ali Eren, Elif Yılmaz, Emel Çelik, Ferhat Özbay, Gülşen Gül, İrem Güngör, Mehmet Özdemir, Meryem Civelek, Tayfun Akın başarılı performans sergiledi büyük alkış topladı.

GECE ÖDÜLLER VE HATIRA FOTOGRAFLARIYLA SON BULDU

Şef Mehmet Emin Aktaş, saz ekibinde Ali Akın, Ali Kılıçarslan, İsmail Usta, Kadir Karaduman, Muzaffer Aslan, Şükrü Akkaya, Yılmaz Çağlayan yer alırken bazı eser okuyanların heyecanları objektiflere yansıdı. THM’nin ardıardına okunduğu gecede belediye başkanı Fuat Köse daha fazla dayanamadı sahneye çıkıp oyunlara eşlik etti. Adeta müzikle doyasıya eğlenenlerle karşılıklı oyunlar oynadı. Gece ödüller, plaketler ve hatıra fotograflarıyla son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL