Sağlık

GİRESUN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE İFTAR ORGANİZASYONU VE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ YAPILDI

G.E.A.H yönetimi tarafından çalışanlarına ve ailelerine İftar Yemek Programı düzenlendi ve ardından 14 Mart Tıp Bayramı töreni kutlandı.

GİRESUN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE İFTAR ORGANİZASYONU VE  14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ YAPILDI

G.E.A.H yönetimi tarafından çalışanlarına ve ailelerine İftar Yemek Programı düzenlendi ve ardından 14 Mart Tıp Bayramı töreni kutlandı.  Programa  Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğrul Kesicioğlu ve il sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

İftar programının ardından 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle pasta kesilerek kutlama yapıldı. Rektör yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem ve Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut yaptıkları konuşmalarında, 14 Mart Tıp Bayramının 1919 yılında Hikmet Boran ve arkadaşlarının İstanbul’da işgal kuvvetlerine baş kaldırmaları ile başlayan bir direniş öyküsü olduğunu vurgulayarak sadece ülkemizde kutlanmasının anlamına dikkat çektiler ve çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.G.E.A.H Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı emeği geçen herkese teşekkür ederek ” İftar programımıza ve  14 Mart Tıp Bayramı kutlama törenimize katılan davetlilerimize, çalışanlarımıza ve değerli ailelerine teşekkür ederiz.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL