Bulancak Siyaset

Fatih Alparslan, MHP’den Bulancak İçin Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Fatih Alparslan, MHP’den Bulancak Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.

Fatih Alparslan, MHP’den Bulancak İçin Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Fatih Alparslan, “Bulancak’ın hizmetkarı olmaya, çileye talip olduk. Herkese her görüşe eşit mesafede olacağız. Mutlu huzurlu Bulancak için ben görevi devralmaya hazırım.” dedi.
Alparslan; “1978 yılında Giresun ilinin Bulancak ilçesinde doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Bulancak’ta tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksek Okulu’nda İşletmecilik ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde de İşletmecilik Lisans eğitimini tamamladım. 2004 yılında pazarlamacı olarak başlamış olduğum gıda sektöründe 2010 yılından bu yana işletme sahibi olarak Doğu Karadeniz Bölgesi’nde hizmet vermekteyim. Ayrıca 1989 yılında aile işletmesi olarak kurulan Tuğra Peyzaj ve Fidancılık Şirketi bünyesinde peyzaj işleri ve fidan satımı alanında da hizmet vermekteyiz.
Lise yıllarında tanışmış olduğum Ülkü Ocakları bünyesinde çeşitli görevler aldım ve üniversite eğitiminden sonra da mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetiminde görev aldım. 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nde Bulancak Belediye Başkanlığına A. Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet edebilmek adına bu kutsal göreve talip oldum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL