Bulancak eğitim

Bulancak’ta Eğitimde Başarıyı Artırma Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

Bulancak Kaymakamı ÜNAL KOÇ, Eğitimde Başarıyı Artırma Eylem Planı kapsamında ortaokul ve lise müdürleri İle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bulancak’ta Eğitimde Başarıyı Artırma Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

Bulancak’ta eğitimde başarıyı artırmayı hedeflerini ve eğitim camiası ile her hafta yaptıkları toplantılar ile Bulancak’ın başarı grafiğini değerlendirdiklerini ifade eden Bulancak Kaymakamı ÜNAL KOÇ; “Amacımız eğitimde kaliteyi artırmaktır. Bu nedenle her hafta idarecilerimiz ile bir araya gelerek, nasıl bir yol izleyeceğimizi belirliyoruz. Spor branşında ilçemizde çok güzel başarılar elde ettik. Deva Dübüş kızımız bilek güreşi sağ kolda dünya şampiyonu, sol kolda dünya 2.’si oldu. 15.Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ve Atatürk Ortaokulumuz dünya 2.’si oldu.  Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz TÜBİTAK Bölge 2.’si oldular. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu erkek voleybol takımımız Türkiye 3.’sü oldu. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elektrikli arabası 28BTM2023 TEKNOFEST’te sahne alarak görücüye çıktı.  Öğrencilerimiz hem üniversite sınavlarında büyük başarılar elde ederek bizi gururlandırdılar. Hem akademik hem de sosyal-sportif başarılar hem de proje başarıları ile dolu dolu bir yıldan sonra 2023-2024 eğitim öğretim yılına daha büyük hedeflerle ve ümitlerle başladık. Başarılarımızın artması için emek gösteren öğretmen, idareci ve eğitimin tüm paydaşları ile velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Toplantıya Bulancak Kaymakamı ÜNAL KOÇ, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü ŞENEL BULUT, ortaokul ve lise müdürleri katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL