eğitim

ÖĞRETMENLERE YÖNELİK DÜZENLENEN YARATICI DÜŞÜNME EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Giresun Öğretmen Akademisi faaliyetleri kapsamında “Yaratıcı Düşünme Eğitimi” Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 30 Nisan 2024 Salı günü Yazar /Eğitmen Eda ALBAYRAK’ın renkli sunumuyla, verimli bir atmosferde gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLERE YÖNELİK DÜZENLENEN YARATICI DÜŞÜNME EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Giresun Öğretmen Akademisi faaliyetleri kapsamında “Yaratıcı Düşünme Eğitimi”  Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 30 Nisan 2024 Salı günü Yazar /Eğitmen Eda ALBAYRAK’ın renkli sunumuyla,  verimli bir atmosferde gerçekleştirildi.

Giresun Merkez ilçede okullarımızda görev yapan seksen bir öğretmenin katılım gösterdiği bu özel eğitim, öğretmenlerin öğrencilerine daha yaratıcı ve çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirebilmeleri için tasarlandı. Programda, öğretmenlere akıcı, esnek ve özgün düşünme becerilerini nasıl geliştirecekleri konusunda derinlemesine bilgiler verildi. Eğitimde, öğretmenler yaratıcılığı artırma teknikleri ve öğrencilerinin karşılaştıkları sorunlara yenilikçi çözümler bulma yolları hakkında bilgilendirildi.

Hem teorik bilgilerle hem de pratik uygulamalarla devam eden eğitimde öğretmenlerimiz, sınıflarındaki her bir öğrencinin potansiyelini keşfetme ve onların merakını tetikleme konusunda daha bilinçli ve hazır hale geldi. Faaliyet sonrasında katılımcı öğretmenlerimize katılım belgeleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU eğitimle ilgili değerlendirmesinde; Eğitime katılan öğretmenlerin yeni bilgi ve becerilerle donanmış olarak ayrıldıklarını belirtti. Eğitimin, öğretmenlerin öğrencilerine daha özgün ve etkili bir şekilde yaklaşmalarını sağlayacağını vurgulayan Müdürümüz TOSUNOĞLU öğretmenlerin eğitimlerine katkı sağlayacak bu tür etkinliklerin önemine değindi. TOSUNOĞLU ayrıca, Giresun Öğretmen Akademisi’nin düzenlediği bu etkinliğin, Giresun’daki eğitim kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu ve benzeri eğitimlerin devam edeceğini ifade ederken eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL