Bulancak eğitim

Bulancak’ta Altı Gence Umre Ödülü Verildi

Bulancak Belediyesi, Bulancak Müftülüğü ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliği ile bu yıl 5.’si düzenlenen “GENÇLERİMİZ DEĞERLERİMİZ” projesi ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Şube Müdürü Muhammet TANRIVERDİ’nin yaptığı açılış konuşması ile Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (BATEM) başladı.

Bulancak’ta Altı Gence Umre Ödülü Verildi

Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Bulancak Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü “Gençlerimiz Değerlerimiz 5” projesi Bulancak merkezindeki 14-20 yaş arası gençlerin Kur’an’la ve Camiyle buluşmaları amacıyla 12 ARALIK 2022-16 MART 2023 tarihleri arasında haftada iki gün şeklinde uygulandı.
Projede 12 hafta 24 saat yapılan eğitimlerde en az 18 saat derse katılanlar sınava tabi tutulmuş olup; başarılı olan ilk 6 kişi umre ödülü kazandı. Diğer katılımcı gençler de bisiklet ve diğer ödüllerle ödüllendirilip katılım belgeleri verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT; “Gençlerimiz Değerlerimiz projesinin beşincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde yaptığımız her etkinlikte bizlere önderlik yapan Sayın Kaymakamımıza, maddi manevi desteğiyle bizleri yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımıza şükranlarımı arz ederim.
Bulancak eğitim camiası olarak gençlerimizi hem değerler eğitimi hem de bilimsel yönden en iyi şekilde geliştirmeye çalışıyoruz. Gençlerimizi hem cami hem de İnovasyon merkezi ile buluşturmaya ve TÜBİTAK projeleri üretmeye gayret ediyoruz. TEKNOFEST yarışmalarına en iyi şekilde hazırlanıyoruz.
Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz “Gençlerimiz Değerlerimiz” projesine katkılarından dolayı proje ortaklarımıza, hayırsever vatandaşlarımıza, projede görev alan öğretmenlerimize, din görevlilerimize, proje yürütme ekibimize, projeye katılan sevgili öğrencilerimize teşekkür eder, projemizin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Ödül Törenine Piraziz Kaymakamı Bulancak Kaymakam V. Kezban YERLİKAYA, Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR, İl Ticaret Müdürü Ali YILDIRIM, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin AKKAYA, Bulancak İlçe Jandarma Komutan V. Cengiz KIRAN, İlçe Müftüsü Cevat ERİŞTİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Recep CELEP, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, Daire amirleri, Şube Müdürleri, Okul, Kurum Müdürleri ve Yardımcıları, öğretmen, veli ve öğrencilerin katıldı.
Ödül takdiminin ardından, projede emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edilerek program sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL