Bulancak

BATEM Elektrikli Araba TEKNOFEST 2023’te

TEKNOFEST 2023 Türkiye Finallerinde, TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 3. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları kategorisinde Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (BATEM)’nin elektrikli arabası “28BTM2023” de yerini aldı. 

BATEM Elektrikli Araba TEKNOFEST 2023’te

TEKNOFEST 2023 Türkiye Finali yarışları 24- 29 Nisan 2023 tarihleri arasında Gebze’de gerçekleştiriliyor. Bütün testleri başarıyla geçen ekip piste çıkmaya hak kazandı.

TÜBİTAK başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ekibi ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ve arabayı imzaladı.

Öğrenciler Fahrettin Yiğit Akçay, Mikail Koç, Ertuğrul Çetin, Muhammet Bodur, Ömer Fırat Türker, Muhammet Bay, İzzet Demir ve Hamitcan Aydın ile danışman öğretmenler Erkan Kaşık ve Yusuf Akdemir’den oluşan Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 28BTM2023 takımına pistlerde başarılar diliyoruz.

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu: “TOGG ile 28BTM2023’ün aynı karede olması ayrıca gurur verici, çünkü ikisi de yerli ve millî. Büyüklerimizin duasıyla, 28BTM2023 arabamızın Allah tekerine taş değdirmesin. Emek, özveri ve alın terine yakinen şahit olduğumuz yarışma ekibimize başarılar dilerken bir kez daha katkıda bulunan ve emeği geçenlere BATEM AİLESİ adına teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. BATEM Elektrikli Araba ‘28BTM2023’ BATEM’in 25. Cumhuriyetimizin 100. Yılına Armağan Olsun!”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL