Bulancak

BATEM ELEKTRİKLİ ARABA “28BTM2023” TEKNOFEST 2023’TE FİNALDE YARIŞACAK

TEKNOFEST 2023 Elektrikli Araçlar Kategorisinde çalışmalarını sürdüren Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘28BTM2023’ takımı TEKNOFEST 2023 Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı.

BATEM ELEKTRİKLİ ARABA “28BTM2023” TEKNOFEST 2023’TE FİNALDE YARIŞACAK

24-29 Nisan 2023 tarihleri arasında Gebze’de gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2023 Türkiye Finali’nde yarışacak öğrenciler Fahrettin Yiğit Akçay, Mikail Koç, Ertuğrul Çetin, Muhammet Bodur, Ömer Fırat Türker, Muhammet Bay, İzzet Demir ve Hamitcan Aydın ile danışman öğretmenler ise Erkan Kaşık ve Yusuf Akdemir.

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu: “Elektrikli arabamız 2023 TEKNOFEST Finallerinde. 28BTM2023 takımımızla gurur duyduk, finallerde başarılar diliyorum. Yarışma ekibimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin aylarca büyük bir özveriyle yürüttüğü çalışma-emek-ARGE sürecine tanık olduğumuz elektrikli arabamızı BATEM’İN 25. yılına ve Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan ediyoruz.  28BTM2023 Takımımızı ve elektrikli araba yapım sürecine destek veren idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Maddi-manevi destekler olmazsa çalışmalar yarım kalır. Bu anlamda desteklerinden dolayı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul Tosunoğlu’na, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel Bulut’a, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sayın Mete Bahadır Yılmaz’a, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ali Fatoğlu’na, Bulancak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Mustafa Aydın’a şükranlarımı sunuyorum.

Yine hem maddi destek hem de ustalık/malzeme desteğinde bulunan Yılkı Yılmazlar Makine Sanayi A.Ş. Serdar Yılmaz’a, Afta Şirketler Grubu’na, Çetin Oto Elektrik Oğuz Çetin’e, Yılmaz Otomotiv Alt Bakım ve Fren Servisi Eren Yetkin’e, Fatoğlu Elektrikli Pano Sanayi Mustafa Fat’a, Takım İş Makine Şükrü Kılıç’a, Dumer Restaurant Otomotiv Ltd. Şti.’ne, Giresun Serenti Otel’e, Huzur Bisiklet Bekir Şenel’e, öğretmenimiz Faruk Ergüner ve gönüllü destekçimiz Hasan Gündoğdu’ya, Okul-Aile Birliği Başkanlığımıza/başkan Mustafa Aktay’a, çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran değerli basın kuruluşlarımıza ve tüm destekçilerimize şahsım ve BATEM ailesi adına teşekkür eder saygılarımı sunarım. BATEM Elektrikli Araba ‘28BTM2023’ BATEM’in 25. Cumhuriyetimizin 100. Yılına Armağan Olsun!” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL