Siyaset Yerel

AK Parti Heyetinden Ankara Çıkarması

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve beraberindeki AK Parti Giresun İlçe Başkanları tam kadro Ankara’ya çıkarma yaptı. Giresun’da ve ilçelerdeki devlet yatırımlarının takibi için Ankara’ya giden heyet çok önemli görüşmelerde bulundu.

AK Parti Heyetinden Ankara Çıkarması

Ziyaretlere ilişkin yazılı bir açıklama yaparak değerlendirmelerde bulunan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini kaydetti.
İl Başkanı Yılmaz, “Değerli Milletvekillerimiz Nazım Elmas, Ali Temür ve İlçe Başkanlarımızla Ankara’da önemli görüşmelerde bulunduk. İlk olarak Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik. Sayın Bakanımız, her zaman fındık üreticilerimizin yanında olduğunu belirterek, hemşehrilerimize selam gönderdi. Akabinde kıymetli hemşehrimiz Emniyet Genel Müdürümüz Erol Ayyıldız, Hemşehrimiz T.B.M.M İdare Amiri İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan’ı, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürümüz, hemşehrimiz Bülent Çiftçi’yi ve Strateji Genel Müdürümüz, hemşehrimiz Ercan Türk’ü son olarak da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ettik. Değerli Bakanlarımızla ve Genel Müdürlerimizle, çok kıymetli istişarelerde bulunarak ilimizde devam eden ve yapılması düşünülen projelerle alakalı görüşme fırsatı bulduk. Her bir Bakanımıza ve Genel Müdürümüze misafirperverlikleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Giresun’umuzun gelişimi ve değişimi için çalışmalarımızı ve görüşmelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu memleket hepimizin.” dedi.
İl Başkanı Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı da ziyaret ettiklerini ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

 

Haber Merkezi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL