Yerel

Vali Ünlü’nün Eşi, Piraziz’de Kutlama Etkinliklerine Katıldı

Vali Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, Piraziz de düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlama etkinliklerine katıldı.

Vali Ünlü’nün Eşi, Piraziz’de Kutlama Etkinliklerine Katıldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Piraziz Kaymakamlığı tarafından, Piraziz Anadolu Lisesinde düzenlenen kutlama etkinlikleri; Piraziz Kaymakamlığı’nın uhdesinde Piraziz İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın katkılarıyla “Hele Bi Nefeslen” adlı Kadınlar Kahvesi’nde yıl içerisinde yapılan okuma etkinliğine katılarak, okuma ve yazmayı öğrenen kadınlardan bir tanesine paragraf okutulması ile başladı. Akabinde 25 sponsor tarafından içeresi çeşitli hediyelerle doldurulan 150 çikolata, etkinliğe katılan kadınlara dağıtıldı.
Dağıtılan çikolatalarla kadınlar, kendi şanslarını kendilerinin belirlediği “Yılın En Şanslı Kadını” kura çekilişine katıldı. Yılın En Şanslı Kadınına, Vali eşi Sema Ünlü tarafından plaket ve hediye verildi.
Programda, bütün kadınlar adına en yaşlı (92 yaşındaki) kadının kestiği pasta davetlilere ikram edildi.
Piraziz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinliğin ardından “Hele Bi Nefeslen” (Kadınlar Kahvesi), Piraziz Öğretmenevi, Hocaoğlu Çiftliği ve Fındık Harmanı ziyaretleriyle program sona erdi.
Kutlama programı etkinliklerine; Vali Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç’in eşi Fikriye Sevinç, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ın eşi Nuran Kızılay ve Piraziz Kaymakamı Furkan Başar’ın eşi Şeyma Başar ile çok sayıda kadın katılımcı iştirak etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL