Güncel Yerel

Vali Ünlü; “Bereket, Büyüklerimizin Yanındadır”

Ramazan programları kapsamında iftar buluşmaları yapan Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi, dün akşam iftarını yaşlılarla açtı.

Vali Ünlü; “Bereket, Büyüklerimizin Yanındadır”

Eşi Hanımefendi ile birlikte Giresun Huzurevini ziyaret eden Vali Ünlü, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek hal ve hatırlarını sorup, birlikte iftarlarını açtılar.

“Bereket, büyüklerimizin yanındadır” diyen Vali Ünlü yaptığı paylaşımda “Mübarek Ramazan-ı Şerif’in 20. gününde tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan çok değerli büyüklerimizle birlikte iftar yaptık, hayır dualarını alarak bahtiyar olduk. Eliniz üzerimizden, bereketiniz sofralarımızdan eksik olmasın. Saygıdeğer büyüklerimizle Yaşlılarımıza hürmet, ömrümüze berekettir. Bizleri bugünlere hazırlayan fedakâr koca çınarlarımıza minnettarız” dedi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Giresun Huzurevi sakinlerinden Mehmet İmal adlı yaşlıyı da eşi Sema Ünlü Hanımefendi ile birlikte ziyaret eden Vali Ünlü ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda; “Geçirmiş olduğu rahatsızlığından dolayı bugünkü iftar programında aramızda bulunamayan Giresun Huzurevi sakinlerinden Mehmet İmal Amcamızı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm hastalarımıza acil şifalar versin” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL