Genel Güncel

Vali Serdengeçti: Yağma Olayında Failler Yakalandı

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak ilçesinde meydana gelen kuyumcu soygunu olayının ardından mağdur olan kuyumcu esnafını ve gasp edilen taksiciyi ziyaret etti.

Vali Serdengeçti: Yağma Olayında Failler Yakalandı

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak ilçesinde meydana gelen kuyumcu soygunu olayının ardından mağdur olan kuyumcu esnafını ve gasp edilen taksiciyi ziyaret etti.

Olayın yaşandığı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us da yer aldı.

Soygun olayının şokuyla sarsılan esnafın moralini yükseltmek ve desteklerini iletmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Vali Serdengeçti, esnaflarla bir araya geldi.

Vali Serdengeçti, esnaflarla samimi bir şekilde sohbet ederek, yaşanan olayın üzücü olduğunu dile getirdi ve esnafların endişelerini dinledi.

Güvenlik güçlerinin olaya hızlı müdahalesi ve faillerin yakalanmasıyla ilgili bilgi veren Vali Serdengeçti, halkın güvenliği konusunda duyduğu hassasiyeti vurguladı.

Vali Serdengeçti, konu ile ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Bulancak’ta bir kuyumcu dükkanında kar maskeli şahıslar tarafından işlenen yağma suçu kapsamında polis ve jandarma ekiplerimizin yoğun çalışmaları neticesinde olayın şüphelileri olan E.B., S.C., S.T. yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Değerli güvenlik güçlerimize özverilerinden dolayı teşekkür ediyor; Bulancak esnafına, işyeri çalışanlarına, olayda hafif yaralanan 2 vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında, esnafların yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dinleyen Vali Serdengeçti, Bulancak halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması için gereken tedbirlerin alınacağını belirtti.

Ayrıca, esnaflara devletin ve güvenlik güçlerinin yanlarında olduğunu ifade ederek, herhangi bir endişeye kapılmamaları gerektiğini söyledi.

Vali Serdengeçti, ziyaretle ilgili olarak “Hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği asla taviz vermeyeceğimiz konuların başında geliyor.

Bugün yağma olayının yaşandığı ve faillerin güvenlik güçlerimizin yoğun çalışmalarıyla kısa sürede yakalandığı Bulancak’ta esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Adli süreç çok yönlü olarak sürdürülüyor.” paylaşımında bulundu.

Esnaflarda Vali Serdengeçti’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine ve güvenlik güçlerimize teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL