Genel Güncel

Vali Serdengeçti ve Eşi Hanımefendi, Müzik Dolu Akşamda Keyifli Anlar Yaşadı

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve değerli ailesi, Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürlüğü ile Bol Ahenk Türk Müziği Derneğinin iş birliğinde gerçekleştirilen özel konsere katıldı.

Vali Serdengeçti ve Eşi Hanımefendi, Müzik Dolu Akşamda Keyifli Anlar Yaşadı

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve değerli ailesi, Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürlüğü ile Bol Ahenk Türk Müziği Derneğinin iş birliğinde gerçekleştirilen özel konsere katıldı.

Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda 16 Nisan 2024 Salı günü saat 19.30’da düzenlenen konser, sanatseverlerin buluşma noktası oldu.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, eşi Belkıs Edige Serdengeçti Hanımefendi ve kızları Ayşe İkra Serdengeçti başta olmak üzere Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin ile akademisyenler ve davetliler katıldı.

Konserin ilk bölümünde, Bol Ahenk Türk Müziği Derneği Korosu, koro şefi Cihan Unat yönetiminde özgün eserlerini seslendirdi.

Ardından, sahne TRT Ankara Ses Sanatçısı Elif Güreşçi’ye emanet edildi. Konuk Sanatçı Elif Güreşçi’nin etkileyici performansı, salonun tamamının coşkuyla alkışladığı bir atmosfer oluşturdu.

Konser sonunda sanatçılara çiçek takdiminde bulunan Vali Serdengeçti, konsere katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tüm sanatçılarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

Düzenlenen etkinlik, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Vali Serdengeçti, konser sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ise “Eşim Belkıs Hanım ve sevgili kızım Ayşe İkra ile birlikte Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneğinin düzenlediği konser programında Şef Cihat Unat yönetimindeki Türk Sanat Müziği korosu ile konuk sanatçı Elif Güreşçi’nin müstesna yorumlarını keyifle dinledik.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL