Genel Güncel

Vali Serdengeçti: “İlimize, Ülkemize ve Milletimize Hayırlı Olsun”

Sayın Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve eşi Belkıs Edige Serdengeçti Hanımefendi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında, oylarını Cumhuriyet Ortaokulunda kullandı.

Vali Serdengeçti: “İlimize, Ülkemize ve Milletimize Hayırlı Olsun”

Sayın Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti ve eşi Belkıs Edige Serdengeçti Hanımefendi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında, oylarını Cumhuriyet Ortaokulunda kullandı.

Sandık kurullarında görevli personellerle ve kolluk görevlileriyle bir sürü sohbet eden Vali Serdengeçti, oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla da selamlaşarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Serdengeçti, seçimle ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Eşim Belkıs Hanım ile birlikte oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” sözlerine yer verdi.

Sayın Vali, oy kullanma işlemlerinin ardından GAMER Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Mehmet Fatih Yakınoğlu, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, Özel Kalem Müdürü Ramazan Bilgiç, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sami Şimşek ile bir araya gelerek seçim güvenlik çalışmalarını yerinden takip etti.

Vali Serdengeçti, seçim güvenliği ile ilgili olarak “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde tamamlanması için aldığımız geniş kapsamlı güvenlik tedbirlerini hassasiyetle takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL